фабрика чоколаде

Политика Отворена фабрика чоколаде “Barry Callebaut” у Новом Саду
Председник Србије Александар Вучић, градоначелник Новог Сада Милош Вучевић, председник Покрајинске владе Игор Мировић, заједно са другим званичницима, присуствовали су отварању фабрике чоколаде “Barry Callebaut” у Новом Саду.
Економија / Наслови Нова Фабрика чоколаде магнет за инвеститоре
"Фабрика у Новом Саду биће највећа инвестиција групе у последњих десет година и износице 50 милиона евра", рекао је главни извршни директор „Бери Калебо групе“ Сент-Африк на свечаности полагања "чоколадног" камена темељца на којој је оценио и да је данашњи дан посебан и због магнитуде инвестиција.
Економија Вучић о "Бари Калебо": Пета велика инвестиција у Новом Саду
НОВИ САД: Фабрике чоколаде  „Бари Калебо“ у Новом Саду, чија градња почиње данас, биће највећа фабрика чоколаде у овом делу Европе и значиће много за српску прерађивачку и прехрамбену индустрију, јер ће највећи број сировина набављати са територије наше земље, рекао је данас председник Србије Александар Вучић.
Економија / Наслови Нови Сад добија фабрику чоколаде Бери Калебо
НОВИ САД: У Новом Саду данас почиње изградња фабрике швајцарске компаније "Бери Калебо", водећег светског произвођача висококвалитетних чоколада и какао производа.
Економија / Наслови Почели радови на плацу будуће фабрике чоколаде Бери Калебо
НОВИ САД: На градилишту будуће фабрике чоколаде фирме „Бери Калебо“ ових дана могу се видети грађевинске машине, а лаичком оку чини се да побијају шипове за будуће постројење које би требало да проради 2021. године.
Политика У Новом Саду ускоро почиње изградња фабрике чоколаде
НОВИ САД: У присуству градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, представници Владе Републике Србије и менаџмента компаније „Barry Callebaut“ потписали су Уговор о отуђивању грађевинског земљишта у јавној својини Републике Србије, као и Уговор о средствима подстицаја.
Политика Вучевић: Фабрика чоколаде велика победа Новог Сада и владе
НОВИ САД: Водећи светски произвођач чоколаде и какаа високог квалитета „Бери Калебо“ 2021. почеће производњу у својој новој фабрици, у Новом Саду. Биће то прва фабрика коју је овај швајцарски гигант отворио у југоисточној Европи.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести