продаја некретнина

Економија / Наслови НАЈВИШЕ КУЋА ПРОДАТО У ВОЈВОДИНИ, СУБОТИЦА НАЈПОПУЛАРНИЈА Ево за колико је пара у Новом Саду ПЛАНУЛА палата, а где за МАЛО НОВЦА може да се купи КУЋА
Према подацима Републичког геодетског завода, највише кућа у првом полугодишту ове године продато је у Војводини и то у Суботици, али је промет ове врсте некретнине на нивоу државе мањи за 15 одсто.
Магазин / Наслови ПОГЛЕДАЈТЕ ПРШТИ ЛУКСУЗ Продаје се некретнина Елтона Џона у Атланти (ВИДЕО)
Стан Елтона Џона у Атланти појавио се на тржишту некретнина, а за њега се тражи близу пет милиона долара.
Економија / Наслови Држава понудила 31 некретнину, најскупљи комплекс у Суботици
БЕОГРАД: Држава Србија понудила је на продају 31 некретнину, а почетне цене су од 2,8 хиљада евра до 186.000 евра, објавила је Републичка дирекција за имовину.
Економија / Наслови Највише продатих кућа у Суботици, а викендица у Инђији
Према подацима Републичког геодетског завода, чак 56 одсто кућа у Србији је продато у Војводини, и то највише у Суботици 852. Када је реч о викендицама, Инђија предњачи са 144 продате прошле године.
Економија / Наслови Тема "Дневника": У Војводини се најбоље продају станови и плацеви
НОВИ САД: Количина новца на тржишту непокретности у Србији у децембру 2021. износила је 698 милиона евра, што је за скоро 50 одсто више него у децембру 2020. године, а по броју закључених уговора Војводина је на првом месту, саопштио је Републички геодетски завод.
Економија / Наслови У становима за три месеца обрнута рекордна сума:  841,1 милон евра
НОВИ САД: Укупан обим новчаних средстава на тржишту непокретности у Србији у трећем кварталу 2021. године износио је 1,5 милијарди евра, што представља повећање од 27 одсто у односу на исти квартал 2020. године, односно од 74 одсто у односу на трећи квартал 2018. године, наводи се у новом кварталном извештају Републичког геодетског завода.
Економија / Наслови РГЗ: У августу продато 14.584 непокретности, 10 одсто више него лане
БЕОГРАД: У августу је у Србији закључено 13.352 уговора о купопродаји непокретности, што је за 10 одсто више у односу на исти месец претходне године или за 22,6 одсто у поређењу са августом 2019. године, саопштио је Републички геодетски завод (РГЗ).
Економија / Наслови У Србији у фебруару 85 одсто некретнина купљено за готовину
БЕОГРАД: Републичком геодетском заводу је у фебруару ове године достављено 11.670 уговора о промету непокретности, што је за 17,6 одсто више у односу на јануар и 10,9 одсто више у односу на фебруар прошле године, саопштио је тај завод.
Економија / Наслови Продају се некретнине Привредне банке вредне 839.000 евра
БЕОГРАД: Некретнине Привредне банке Београд у стечају, процењене на 839.000 евра, понудила је на продају Агенција за осигурање депозита која је стечајни управник те банке.
Економија Држава продаје 31 непокретност у 20 градова и општина
БЕОГРАД: Републичка дирекција за имовину понудила је на продају 31 непокретност у државном власништву у више од 20 градова и општина у Србији, објављено је данас.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести