најбогатији

Магазин / Занимљивости МЕДЕНИ МЕСЕЦ КАО ПОСЛЕДЊЕ ПУТОВАЊЕ Тајкун је био најбогатији путник Титаника; Његов џепни сат од 14-каратног злата на аукцији
ЛОНДОН: Џепни сат који је припадао најбогатијем путнику на Титанику наћи ће се сутра на аукцији и могао би да буде продат за чак 150.000 фунти (око 175.000 евра).
Економија / Новчаник ОН ЈЕ НАЈБОГАТИЈИ У РЕГИОНУ Има више пара од Мишковића, Римца и Костића
На овогодишњој листи најбогатијих људи у региону дошло је до промене на врху табеле.
Photo
Магазин / Наслови АДВОКАТИ ТРЉАЈУ РУКЕ Настављена бракоразводна парница НАЈБОГАТИЈЕГ РУСА пред судом у Британији! ОЛИГАРХ и бивша се „туку“ око више МИЛИЈАРДИ ДОЛАРА (ФОТО)
ЛОНДОН: У Великој Британији данас је настављен правни спор између најбогатијег човека Русије Владимира Потањина и његове бивше жене око више милијарди долара вредног удела у његовој рударској имовини.
PhotoVideo
Магазин / Наслови ЖЕЛИ ДА ПОКЛОНИ 27 МИЛИОНА ДОЛАРА Аустријанка тражи 50 странаца да јој помогну да ПОДЕЛИ НАСЛЕДСТВО: Имам свој новац, НЕ ТРЕБА ми више од тога (ФОТО, ВИДЕО)
Тридесетједногодишња Марлен Енгелхорн жели да поклони 27 милиона долара свог наследства.
Магазин / Наслови БРОЈКЕ НЕ ЛАЖУ Џеф Безос за 13 минута ЗАРАДИ ВИШЕ него просечна особа за цео живот
ВАШИНГТОН: Оснивач компаније Амазон Џеф Безос за непуних 13 минута заради више него просечна особа за цео живот, произилази из података који је објавио глобални пословни часопис Форчун.
Економија / Наслови НЕКИМА СЕ У НОВУ БАШ И НИЈЕ ЖУРИЛО! 500 највећих светских "тешкаша" у 2023. „отежало“ за још 1,5 ТРИЛИОНА ДОЛАРА
Укупно гледано, 500 најбогатијих људи видело је раст свог нето богатства од невероватних 1,5 трилиона долара, извештава Блумберг.
Магазин / Гламур Да ли знате КОЛИКО ПРОСЕЧНА ОСОБА ЗАРАДИ ТОКОМ ЖИВОТА? Бил Гејтс дневно заради и до четири пута више
Америчка компанија Zippia, која посредује у запошљавању и објављује пословне податке, објавила је и колико дневно зарађује суоснивач компаније Мајкрософт Бил Гејтс који је међу најбогатијим људима на свету.
PhotoVideo
Магазин / Гламур (ФОТО, ВИДЕО) Купа се у милионима НАЈБОГАТИЈА БОСАНКА на свету по четврти пут постала мајка ПОРОДИЛА СЕ У 51. ГОДИНИ
Она је најбогатија Босанка на свету, која је по четврти пут постала мајка - родила је девојчицу у 6. деценији.
Магазин / Наслови Најбогатији Руси изгубили преко 83 милијарде долара у 2022.
ЊУЈОРК: Богатство најимућнијих бизнисмена у Русији смањило се за 83,4 милијарде долара од почетка 2022. године, према "Блумберговом индексу милијардера" објављеном данас.
Спорт / Фудбал Реал најбогатији европски клуб, прати га Манчестер јунајтед
МАДРИД: Фудбалски клуб Реал најбогатији је клуб у Европи са процењеним капиталом од 3,184 милијарде евра, саопштила је ревизорска кућа КПМГ.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести