амбасаде

Политика МАЛИ: Страни центри моћи теже да Србија НЕМА АПСОЛУТНУ ВЕЋИНУ, правог вођу, погледајте само ШТА РАДЕ АМБАСАДЕ
БЕОГРАД: Министар финансија Синиша Мали изјавио је вечерас да страни центри моћи у Београду желе да Србија нема јасну владу, правог вођу, правог лидера, како је рекао, независне, слободарске Србије.
Свет Борељ: ЕУ и земље чланице не затварају амбасаде у Украјини
БРИСЕЛ: Шеф дипломатије ЕУ, Жосеп Борељ, саопштио је вечерас да ЕУ и земље чланице неће затворити своје дипломатске мисије у Украјини.
Свет Северна Македонија: Стране амбасаде посредују око датума за изборе
СКОПЉЕ: У протекла три дана представници амбасада у Северној Македонији помажу на постизању консензуса око датума за превремене изборе у тој земљи, наводи ТВ Канал 5 позивајуће се на дипломатске изборе.
Политика Србија мења 27 амбасадора
БЕОГРАД: До Нове године биће повучени сви амбасадори Србије којима је истекао четворогодишњи мандат, а нова именовања уследиће након избора на пролеће, пише данас Блиц.
Свет Помпео: Иран користи амбасаде за планирање напада терориста
АБУ ДАБИ:  Амерички државни секретар Мајк Помпео оптужио је данас Иран да користи своје амбасаде за планирање терористичких напада у Европи.
Свет Москва: На адресе амбасада стигла пудераста смеса у ковертама
МОСКВА: На адресе 13 страних амбасада у Москви стигле су коверте у којима се налази пудераста смеса, рекао је данас извор из Службе за ванредне ситуације, након што је још једна коверта стигла, овог пута на адресу словеначке амбасаде.
Политика Циљ неких амбасада-смањење утицаја Српске листе и Србије
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић саопштио је данас да поједине западне амбасаде врше велики притисак и утицај са циљем да "растуре" Српску листу, смање њен утицај у Приштини и утицај Србије на Косову и Метохији.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести