Наташа Беквалац

Магазин / Гламур (ФОТО) НАТАША БЕКВАЛАЦ ЗАБЛИСТАЛА У ТРЕНДИ СТАЈЛИНГУ на ексклузивном догађају у Београду 
Наташа Беквалац важи за једну од најатрактивнијих и најлепших жена на домаћој сцени, а овог пута лепа
Photo
Магазин / Гламур ПОХВАЛИЛА СЕ НА МРЕЖАМА Новосадска БАРБИКА мења професију: Мој први час, имам и свеску, па да и запишем понешто! (ФОТО)
Наташа Беквалац огласила се на друштвеним мрежама, а због њене објаве многи су помислили да мења професију.
Photo
Магазин / Гламур НАТА СЕ РАСТОПИЛА ОД НЕЖНОСТИ Новосадска барбика у НАЈЧВРШЋЕМ ЗАГРЉАЈУ! Беквалчева се данас посебно радује, СТИСЛА и НЕ ПУШТА (ФОТО)
Певачица Наташа Беквалац се данас посебно радује, јер слави рођендан сестре Кристине са којом је веома блиска.
Photo
Магазин / Гламур ЗИМСКЕ РАДОСТИ Наташа Беквалац се с ћеркицом Катјом ВРАТИЛА У ДЕТИЊСТВО Новосадска барбика направила ХАОС НА КОПАОНИКУ (ФОТО)
Популарна певачица Наташа Беквалац тренутно борави на Копаонику, где је своје ћерке одвела на зимовање, а са својим пратиоцима на Инстаграму свакодневно дели како јој је забавно са млађом наследницом Катјом, која је и њу вратила у детињство.
Магазин / Гламур ЕВО ГДЕ ЈЕ ПЕВАЧИЦА НАТАША БЕКВАЛАЦ прославила 43. рођендан
Наташа Беквалац је 25. септембра прославила 43. рођендан - певачица у друштву сестре Кристине и блиских пријатеља борави у Тоскани, где је одржано право славље.
Магазин / Гламур НАТАША БЕКВАЛАЦ У ВЕЛИКОМ ПРОБЛЕМУ Новосадска барбика завршила на лечењу
Певачица је одлучила да стане на пут свом вишегодишњем пороку и да се подвргне лечењу. Ово није први пут да Наташа оставља цигарете, али је први пут да то ради уз помоћ стручних лица.
Магазин / Здрави и лепи И Наташа Беквалац примила трећу дозу: Вакцинишите се
БЕОГРАД: Сви грађани којима је од пријема друге дозе вакцине прошло шест месеци, већ 10 дана могу да приме и трећу, тзв. бустер дозу, а данас је то учинила и поп певачица Наташа Беквалац.
Магазин / Гламур Наташа Беквалац не сме да се заљуби до 14. фебруара
Наташа Беквалац појавивши се на једном престоничком догађају истакла је да су јој сарадници недавно дали да потпише уговор у ком пише да не сме да се заљуби до 14. фебруара.
Магазин / Гламур Отворена фонтана, Наташа Беквалац убацила дукат
ПАРАЋИН: У оквиру уређења градског трга, бившег паркинга у Улици Краља Петра, у Параћину је отворена фонтана, поклон града грађанима поводом Дана општине, 27. септембра.
Војводина Наташа Беквалац  наступа за Дан града Суботице
СУБОТИЦА: Суботица свој рођендан почиње да слави низом манифестација. Круна програма биће концерт на Градском тргу када ће наступити певачица Наташа Беквалац.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести