Брена би синове оженила Црногоркама

Лепа Брена наступиће за Нову годину у Петровцу, те каже да је Црна Гора ове године покупила “кајмак естраде”, односно угостила најпопуларнија имена екс-Ју естраде која ће за у “најлуђој ноћи” увесељавати публику широм Црне Горе.
lepa brena
Фото: Youtube Printscreen

Разлог томе је, како каже Брена, то што су Црногорци најбољи домаћини, преноси cdm.me.

Истиче да би била срећна када би њени синови за жене узели Црногорке јер је и сама пореклом из ове земље.

“Пошто ја по неким наводима водим порекло из Црне Горе, за мене је то близак простор, а Црногорке су лепе и високе и паметне, тако да, ако су моји синови срећни и задовољни, ја ћу бити још срећнија”.

Открива шта прво помисли када се помене Црна Гора.

“Виђи, то ти је завршено. Ја сам стара Југословенка – Црна Гора је део земље коју волим и који ми је у срцу, у свим тадашњим републикама, а сада државама сам одрастала. У њима сам направила своје највеће успехе тако да су оне неодвојиви део моје менталне и географске ширине. У Црној Гори сам снимала и своје филмове Хајде да се волимо. Колико само имам лепих сјећања и успомена на тај период живота, и то од Дурмитора, преко Жабљака, црногорског приморја, Ловћена, Светог Стефана, Котора, свих градова у којима сам снимала и наступала, дијелила с људима једну добру и позитивну емоцију. Прва турнеја Лепе Брене и Слатког Греха почела је у Црној Гори 1983. године”, пристила се Брена.

EUR/RSD 118.2214
Најновије вести