СПЕЦИЈАЛЦИ КОСОВСКЕ ПОЛИЦИЈЕ ЗАПЛЕНИЛИ ТРИ ВОЗИЛА Повлаче се из КБЦ Косовска Митровица и Звечана (ВИДЕО, ФОТО)

Косовска полиција врши претресе у северном делу Косовске Митровице, Звечану и Зубином Потоку. Оклопна возила РОСУ се налазе на више локација у Северној Митровици. Након претреса у КБЦ у Митровици, повукли су се а запленили два аута и квад.
њ
Фото: Танјуг (AP Photo/Radul Radovanovic)

8.48 - РОСУ се повлачи из КБЦ, заплењена два аутомобила и квад

Специјалци Косовске полиције повукли су се из Клиничко-болничког центра Косовска Митровица и из кафића Греј који се налази у близини предшколске установе "Даница Јарамаз".

Како јавља репортер Косово онлајна, специјалци су запленили су два аутомобила марке "мерцедес" и један квад.

Како сазнаје Косово онлајн, специјалци косовске полиције извршили су претрес и у Звечану на, засад, непознатој локацији, након чега су се повукли. Према инфромацијама са терена претрес је извршен и у Зубином Потоку, у Лепосавићу засад нема акције, али се у тамошњој станици полиције налазе бројни специјалци.

8.10 - Косовска полиција: Спроводимо операције у вези са догађајима у Бањској

Косовска полиција саопштила је на Фејсбуку да спроводи налог надлежног суда за провере на пет локација у три општине на северу Косова.

"Ове операције се изводе у вези са недавним догађајима у селу Бањска. Полицијску операцију врше релевантне јединице Косовске полиције, уз присуство тужиоца на лицу места. Косовска полиција овом приликом обавештава грађане да не треба да брину. Контролни налози се спроводе у координацији са Еулексом и Кфором", наводе из Косовске полиције.

 

00:10

Косовска полиција врши претресе у северном делу Косовске Митровице

 

7.55 - Оклопна возила РОСУ на више локација

Како јавља репортер Косово онлајна, оклопна возила специјалних јединица косовске полиције налазе се и у близини кафића Греј у Северној Митровици, који се налази на 10 метара од предшколске установе "Даница Јарамаз". Родитељи доводе децу која су престрављена призором, а присутан је и Еулекс.

Фото: Танјуг (AP Photo/Radul Radovanovic)

01:00

Специјалци Косовске полиције на улицама Северне Митровице

Фото: Youtube Printscreen/ Kosovo Online

7.38 - РОСУ насилно упала у КБЦ у Северној Митровици

У Клиничко-болничком центру у Северној Митровици јутрос је дошло до насилног упада од стране специјалних јединица Косовске полиције, потврдио је за Косово онлајн директор те установе др Златан Елек.

Елек каже да су специјалци Косовске полиције још у болници и да врше претрес, што изазива узнемиреност код запослених али и код пацијената.

"Врше претрес вешернице и одређених канцеларија на улазу у болницу. Без икаквог знања управе болнице и менаџмента болнце, др Драгиша Миловић и ја као директор, упоставили смо контак са њима, рекли су нам да имају налог од Суда за претрес. Још се налазе у болничком кругу, велико је узнемирење код пацијената и запослених", наводи Елек.

 

(Kurir.rs/Kosovo онлајн)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести