Војвођански одбојкашки дерби у Старој Пазови: Јединство дочекује Војводину

Одбојкаши Војводине НС семе ове седмице очекују два гостовања, која би их, уколико тријумфују, могла сасвим да приближе овери прве позиције за плеј-оф.
Sinisa Gavrancic
Фото: Тренер Војводине Синиша Гавранчић, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Актуелни шампион гостује у Старој Пазови код увек неугодног и икусног ривала, који такође има своју рачуницу што се тиче завршног доигравања. Јединство се са Спартаком и Младим радником бори за два места у полуфиналу, јер су Воша и Звезда већ готово осигурали прва две позиције.

Новосадски црвено-бели су намерни да наставе ниску победа и добрих игара, те да се кроз преостале мечеве добро припреме за завршницу првенства.

„Екипа Јединства традиционално игра добро на домаћем терену, али имамо позитиван скор са њима иако нам, уназад неколико година, у Пазови никада није било једноставно. У екипи имају и четири наша бивша играча, па су самим тим мотивисианији. Наравно, имају квалитет и искуство и нису случајно у игри за пласман међу прве четири екипе. Морамо да приступимо озбиљно утакмици, да одиграмо добро и ангажовано од почетка до краја. Ова недеља јесте специфична, за седам дана, рачунајући претходни дуел са Спартаком, одиграћемо три утакмице. У суботу нас чека и гостовање у Крагујевцу, што је добра прилика да се припремамо за оно што предстоји, да видимо где смо, колико смо напредовали и шта још морамо да поправимо до плеј-офа“, рекао је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.

У редовима актуелног шампиона сви су спремни за дуел у Старој Пазови, изузев Стевана Симића, који због лакше повреде неће играти, али ће бити у саставу.      

М. Р.

Данас

Суперлига (ж)

Визура – Спартак (С)           (18)

Железничар – Јед. (СП)      (19)

ТЕНТ – Ц. звезда                 (19)

Суперлига (м)

Јед. (СП) – Војводина         (18)

Спартак (С) – Ц. звезда      (19)

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести