ПОСНО МЕДЕНО СРЦЕ Припремите једноставно и брзо ову неодољиву посластицу

Док се воде полемике да ли је чувено „Медено срце” посно или не, ви припремите сами десерт за све укућане
б
Фото: Pixabay.com

Састојци:

  • 3 чаше биљног млека
  • 3 чаше брашна
  • 1,5 чаша шећера
  • 1 кесица соде бикарбоне
  • 1 кесица цимета
  • 3 кашике џема
  • чоколада за кување

 Припрема:

  1. Помешати ове састојке и ставити у загрејану рерну да се на 200 степени испече патишпањ, око пола сата или мало дуже, у зависности од тога колико вам је јака рерна.
  2. Кад се испече, премазати са 3 кашике џема по жељи и отопљеном глазуром чоколаде за кување.
  3. Оставити да се охлади, сеците и сладите се!

Glossy.rs/ Дневник

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести