СНС: Ђилас лично наредио разбијање бирачких кутија у Лучанима

БЕОГРАД: Српска напредна странка је саопштила да има поуздане информације да је један од лидера Савеза за Србију Драган Ђилас лично наредио разбијање бирачких кутија и уништавање дела изборног материјала у општини Лучани.
sns
Фото: Tanjug

"Очигледно је Драгану Ђиласу и његовим силеџијама већ сада јасно да чак и на оним бирачким местима где су очекивали убедљиву победу таквог резултата неће бити", истиче се у саопштењу.

СНС такође поручује да има сазнања да су за ову акцију ангажовани "бројни Ђиласови, Обрадовићеви и Јеремићеви батинаши", који су од јутрос присутни на територији општине Лучани, а који су дошли из различитих општина, од Чачка до Пријепоља."Упозоравамо јавност да уколико се спроведе Ђиласов криминални план да ће то бити најбруталнији покушај поништавања изборне воље грађана који Србија памти", истиче се у саопштењу.

СНС, истовремено, тражи од надлежних државних органа да заштите демократску изборну процедуру, обезбеде мир и ред и неприкосновено право грађана да се слободном вољом изјасне на изборима и да гласају за кога они желе.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести