прелаз брњак

Политика Србин ухапшен на административном прелазу Канцеларија за КиМ: Хапшење Софронијевића наставак застрашивања и провокација
БЕОГРАД: Србин из Звечана Срећко Софронијевић ухапшен је данас на административном прелазу Брњак и са лисицама на рукама, без икаквог образложења, одведен јужно од Ибра, саопштила је Канцеларија за Косово и Метохију.
Политика ПОСЛЕ ДЕСЕТ ДАНА ОТВОРЕН ПРЕЛАЗ БРЊАК, Јариње и даље затворено за улазак из централне Србије на Косово и Метохију
Административни прелаз Брњак отворен је после десет дана у смеру централне Србије ка Косову и Метохији. Јариње је и даље затворено, јавља Радио-телевизија Србије.
Политика Нормализован саобраћај на Јарињу и Брњаку
КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Од јутрос у 8.00 сати нормализован је саобраћај на административним прелазима Јариње и Брњак, пошто је за возила успостављен режим са налепницама за прекривање специфичних делова регистарских ознака.
Политика Срби с КиМ 12. дан на прелазима
ЈАРИЊЕ: Срби на Косову и Метохији су 12. дан на административним прелазима, након што је Приштина забранила улазак у покрајину аутомобилима са српским регистарским таблицама.
Политика Косовска полиција појачала патроле код Брњака
ПРИШТИНА: Специјалне јединице косовске полиције појачале су данас патроле на планинским путевима код административног прелаза Брњак.
Политика Срби на северу КиМ 11. дан на барикадама
КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Протест Срба са Косова и Метохије, незадовољних распоређивањем специјалних јединица на административним прелазима и одлуком Приштине о замени регистарских таблица, ушао је у 11. дан на административним прелазима Јариње и Брњак.
Политика КиМ: Десети дан на барикадама, позиције непромењене
КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Срби са Косова и Метохије, који су незадовољни распоређивањем специјалних јединица косовске полиције на административним прелазима Јариње и Брњак и одлуком Приштине о замени регистарских таблица, протестују десети дан заредом.
Политика Срби с КиМ девети дан протестују на Јарињу и Брњаку
ЈАРИЊЕ: Срби с Косова и Метохије девети дан протестују на административним прелазима Јариње и Брњак, због одлуке Приштине о замени српских регистарских таблица привременим приликом уласка на КиМ и распоређивања специјалних јединица полиције на Јарињу и Брњаку.
Политика На административним прелазима мирно, али напето
ЈАРИЊЕ, 27: Ситуација на административним прелазима Јариње и Брњак, између централне Србије и Косова и Метохије, где су већ осми дан распоређене специјалне јединице косовске полиције, јутрос је мирна, али и даље напета, јавља извештач Танјуга са лица места.
Политика Симић: Срби мирно протестују, Росу изазива инциденте
КОСОВСКА МИТРОВИЦА: Потпредседник Српске листе Игор Симић поручио с административног прелаза Брњак да Срби са Косова и Метохије мирно протестују на прелазима због једностраних потеза Приштине и истакао да су за све инциденте који су се догодили у протеклих недељу дана одговорни припадници специјалних јединица Росу.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести