соларна електрана

Video
Свет (ВИДЕО) НАЈВЕЋА КИНЕСКА ПЛУТАЈУЋА ФОТОНАПОНСКА ЕЛЕКТРАНА почела с радом! Ова соларна фарма је НЕВЕРОВАТНЕ величине од 1.300 фудбалских терена
ПЕКИНГ: Највећа кинеска плутајућа фотонапонска електрана, прикључена је данас на мрежу пуног капацитета.
Друштво ЈОШ ЈЕДНА ИНВЕСТИЦИЈА ЈАПАНСКЕ КОМПАНИЈЕ „ТОЈО ТАЈРЕС” Инђијски малишани притисли тастер и покренули соларну електрану
Инђијски малишани, који су учествовали на ликовном конкурсу јапанске компаније у Инђији, притиснуле су тастер за покретање соларне електране у  компанији „Тојо Тајрес”.
Економија / Наслови Србија подиже пет властитих соларних електрана
Влада Србије донела је одлуку којом се утврђује поступак избора стратешког партнера за реализацију пројекта изградње самобалансираних соларних електрана великог капацитета са батеријским системима за складиштење електричне енергије у Србији. 
Економија У Лапову отворена највећа соларна електрана у Србији
ЛАПОВО: Министарка рударства и енергетике Дубравка Ђедовић присуствовала је данас у општини Лапово пуштању у рад највеће соларне електране у Србији  "ДеЛасол", снаге 9,9 мегавата.
Економија / Наслови Прва соларна електрана на крову фабрике у Петровцу на Млави
ПЕТРОВАЦ НА МЛАВИ: Компанија Еко Степ Пелет пустиће данас у рад прву српску соларну електрану капацитета 1MW на крововима своје фабрике у Петровцу на Млави.
Политика Вучић: Преговори с Американцима за соларне панеле на 2.000 ха
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се преговара с америчком компанијом UGT Renewables LLC, која се бави обновљивим изворима енергије, да изграде на 2.000 хекета соларне панеле на десетак локација широм Србије.
Економија У Требињу ниче највећа соларна електрана на Балкану
ТРЕБИЊЕ: На подручју Требиња би требало да буде изграђена соларна фотонапонска електрана "Требиње 1", а како је најављено приликом потписивања концесионог уговора у питању је "највећа соларна електрана на Балкану".
Економија / Наслови Електропривреда Српске гради соларну електрану и ветропарк
БАЊА ЛУКА: Електропривреда Републике Српске (ЕРС) планира да ове године крене са градњом соларне електране и ветропарка, вредних преко 250 милиона марака (око 128 милиона евра), што је својеврсни заокрет у њиховој производњи електричне енергије која се до сада заснивала на угљу и води.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести