новосадски маратон

Нови Сад РУС ФЕХРЕДИНОВ И КАНАЂАНКА ДРАКУЛ ПОБЕДНИЦИ 31. НОВОСАДСКОГ МАРАТОНА Новосадски Рус до личног рекорда
Рус Рустан Фехрединов и Канађанка Џесика Дракул победници су Новосадског маратона, 31. по реду. Епитет јунака традиционалне спортске манифестације улицама града Новог Сада стекли су у конкуренцији 856 учесника из 20 земаља са свих континената, од предшколске до такмичарске доби у сениорској конкуренцији.
Нови Сад Промоција спорта, физичке активности и здравих стилова живота: Новосадски маратон стартује 8. октобра саа Трга слободе
Новосадски маратон, 31. по реду, биће одржан у недељу, 8. октобра, а старт је у 10 часова на Тргу слободе. Манифестацију организује Спортско друштво „Новосадски маратон“, уз подршку Града Новог Сада.
Photo
Нови Сад Одржан јубиларни тридесети Новосадски маратон
Скоро хиљаду тркача свих генерација учествовало је на данашњем јубиларном, 30. по реду, Новосадском маратону, који је традиционално стартовао са Трга слободе, а у оквиру ког је одржано и првенство Србије у маратону.
Photo
Нови Сад Стартовао 30 Новосадски маратон
Јубиларни Новосадски маратон, 30 по реду, стартовао је данас у Новом Саду, уз учешће готово хиљаду такмичара и такмичарки у главној, маратонској трци.
Нови Сад Трке беба и корњача посебна атракција јубиларног НС маратона
НОВИ САД: Јубиларни 30. Новосадски маратон стартоваће у недељу од 10 часова са Трга слободе, за који је, према досадашњој евиденцији, пријављено око 800 такмичара, а за главну трку (42 километра) више од стотину, саопштено је на конференцији за новинаре.
Нови Сад Све спремно за јубиларни 30. Новосадски маратон
НОВИ САД: Председница Скупштине Града Новог Сада и председница Организационог одбора Новосадског маратона Јелена Маринковић Радомировић председавала је првом састанку Организационог одбора Новосадског маратона.
Нови Сад Одржан 29. Новосадски маратон: Осмеси и добро расположење отерали кишу
Онима који нису учествовали на 29. Новосадском маратону, а пролазили су поред старта и такмичара на стази, није можда баш било јасно како неко по тако хладном и кишовитом времену има жељу да трчи.
Нови Сад Стартовао Новосадски маратон
Новосадски маратон стартовао је данас уз учешће неколико стотина такмичарки и такмичара, а учесници овогодишње манифестације могли су се опробати у главној маратонској трци, полумаратону, те тркама од 10 и пет километара.
Нови Сад Новосадски маратон мења трасе аутобуса ГСП
Због одржавања Новосадског маратона 10. октобра 2021. године у периоду од 9:45 до 16:00 часова одређује се привремена измена трасе аутобуских линија број 1, 6, 8 и 13 и привремено укидање аутобуских линија 11а и 11б.
Нови Сад Новосадски маратон у недељу, старт главне трке у 10 часова
НОВИ САД: Новосадски маратон, 29. по реду, одржаће се у недељу, 10. октобра, а старт главне трке заказан је за 10 часова испред Дома војске, у Улици Милоша Бајића.
EUR/RSD 117.1117
Најновије вести