Изашао први трејлер за наставак „Бората“

Изашао је први трејлер за наставак “Бората”, а недавно је објављен и наслов филма “Борат: Дар порнографског мајмуна потпредседнику Мајклу Пенсу зарад користи нацији Казахстана“ (пуни наслов у оригиналу: „Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan”).
е
Фото: Youtube Printscreen

Наставак Бората Саше Барона Коена требало би да изађе пре председничких избора у САД-у који се одржавају 3. новембра, пише ЦДМ.

Радња филма је још непозната, али јасно је да је у питању жестока критика Трампа и републиканаца.

Иначе, први део “Борат! Културна учења Америке у корист славне нације Казахстана“  изашао је 2006. године и зарадио 262 милиона долара широм света.

Коенови “Бруно” (138 милиона долара) и “Диктатор” (179 милиона долара) такође су били успешни, али нису успели да надмаше Бората.

Борат није више мало познати казахстански ТВ новинар ког је глумио у оригиналу, већ препознатљиво лице, па мора да се камуфлира како би интервјуисао људе. Недавно је снимљен како се инфилтрирао на десничарски скуп, а пре неколико месеци позвали су му полицију кад је у бикинију дочекао Рудија Ђулијанија, бившег градоначелника Њујорка и адвоката Доналда Трампа, који је мислио да долази на озбиљан интервју у пандемији коронавируса.

Премијера филма је 23. октобра ове године.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести