МАРВЕЛ ВРАЋА ОРИГИНАЛНУ ПОСТАВКУ ОСВЕТНИКА НА ВЕЛИКО ПЛАТНО? Преговори да се оживе Ајронмен и Црна удовица

ПРОШЛЕ су четири године откако су на великом платну оригинални Осветници били заједно. Те 2019. године у филму Осветници: Завршна игра фанови су оплакивали Наташу Романову (Скарлет Јохансон) и Тонија Старка (Роберт Дауни Јуниор)  док се Стив Роџерс (Крис Еванс) пензионисао.
w
Фото: Youtube Screenshot/ JCR Movie Clips

Многи тврде како је тај филм био врхунац Марвеловог филмског света те је касније све кренуло низбрдо. Хиперпродукција серија и филмова коштала је Марвел квалитета који је некад имао.

Из Марвела су свесни да им је четврта фаза била промашај те озбиљно размишљају о начинима повратка на стазу старе славе. Наводно је једна од тих опција и враћање оригиналне шесторке у новом филму о Осветницима. Потврђено је то у новом извештају Варајетија.

"Извори говоре како постоје састанци на којима се расправља о повратку оригиналне шесторке за нови филм. То би значило да ће оживјети Даунијевог Ајронмена и Скарлетину Црну удовицу, који су умрли у Endgame-у", тврди Варајети.

"Студио се још увек није у потпуности посветио тој идеји. Ако би се ти глумци вратили, то не би било јефтино. Извори кажу да је Даунијева плата за Iron Man 3 износила 25 милиона долара", наводи се.

Индекс хр

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести