Пародија на Игру престола у Симсоновима (ВИДЕО)

Питамо се како то нису урадили и раније али напокон јесу - креатори популарне анимиране серије Симсонови (The Simpsons) су напокон једну од својих чувених пародичних, уводних шпица посветили другој тренутно планетарно популарној серији Игри престола (Game of Thrones).
simsoni got, yt printscreen
Фото: Youtube Printscreen

У питању је "симсоновска" изведба уводне шпице Игре престола, у којој је њихов град Спрингфилд постао Евергрин тераса, Хомер пиво у баштенској лежаљци испија обучен као средњовековни витез, а стециште моћи у граду је Бернсова лука.

Док Игра престола има само једну трооку врану и то фигуративну, у овој изведби Спрингилда је то свакодневна појава и над градом лете читава јата, јер се за благостање у граду побринула Нуклеарна електрана која ни у ком случају не утиче на генетске мутације локалне флоре и фауне, те становништва...

Шлаг на торти је Зид који на северу Вестероса чува седам краљевстава од дивљана и белих утвара које из бапских прича оживљавају у стварности и прете читавој земљи, а овде је представљен као гигантска варијанта легендарног кауча породице Симсон.

Уживајте у видеу...

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести