Има Гуча да гори!

На овогодишњем 56. највећем трубачком такмичењу на свету, 11, 12. и 13. августа, наступиће чак четири мега звезде са простора бивше Југославије - Светлана Цеца Ражнатовић,

Бора Дрљача, Северина и Мирослав Илић.

- Званични саборски дани су четвртак, петак и субота, док смо среду и недељу посветили комерцијали. Гучу поново дижемо на највиши ниво - рекао је председник Саборског одбора Слободан Јоловић, а преноси  Танјуг .Како каже, „Лига шампиона” је ново такмичење, најбољих међу најбољима, победник не само што ће освојити „милион” већ ће из Гуче  понети и још нешто изузетно важно - до следећег Сабора биће званични представник Србије у свету када је труба у питању.

- Замислите  ситуацију када на позорници мегдан поделе Дејан Петровић, Бобан Марковић, Дејан Лазаревић, Дејан Јевђић, Елвис Ајдиновић, па Гуча ће да гори - навео је Јоловић, који је Саборском одбору предложио нови правилник усвојен пре неколико дана.
Имамо сјајне трубаче који су славу стекли на драгачевској позорници, додао је он, истичући да је то наша лига шампиона:
- Ради се и о сјајним људима који неће дозволити некима да развлаче и играју се са Гучом. Стари правилник их је искључио и отерао са наше позорнице, што је грешка. Па, најбољи су склоњени одредбом да када победе три пута немају право више да се такмиче. Замислите лигу шампиона без Реала, Барселоне, Бајерна или Манчестера?  Сада смо то променили и то ће препородити Гучу, даће јој нови сјај и нову снагу.

Према његовим речима, размишљало се о комерцијалном садржају, па су угоститељима и спонзорима намењена два дана и нема сумње да ће посета бити упетостручена са Цецом, Северином, Мирославом и Бором.
- Желимо што више гостију, и увелико се спремамо да их дочекамо. Посебну пажњу посветићемо онима из окружења, јер су били запостављени. Није нормално да позивамо само госте из иностранства, а комшије из Чачка, Милановца, Краљева и других градова запостављамо. Мењамо такав приступ и новим уговором са агенцијама прецизирали смо и то. Уложиће се у рекламу, важан нам је сваки медиј, од локалних па до националних емитера – изјавио је  Јоловић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести