Бир фест ће ипак бити одржан

БЕОГРАД: Осамнаести по реду "Бир фест" биће одржан од 20. до 23. августа, а "Мјузик вик" од 28. до 30. августа на београдском Ушћу, саопштили су организатори.
bir fest
Фото: Logo

Након колегијалног усаглашавања термина са другим манифестацијама, са радошћу саопштавамо да ће бити одржано друго издање клауд фестивала. Више него ванредним околностима, опет желимо да потврдимо решеност организационог тима клауд фестивала да ће све димензије фестивала бити прилагођене пост-корона периоду, истовремено се радујући што десетомесечни рад ипак неће бити узалудан. Апсолутно смо спремни да поштујемо све препоручене мере, јер здравље и безбедност посетилаца морају бити на првом месту, сапштили су организатори.

Последице које актуелна пандемија има на развој музичке индустрије и манифестационог туризма широм света, свакако негативно утичу на организацију свих фестивала у Србији.

Ситуација је далеко од сјајне, али чинимо све да у околностима великих лимита направимо добра и занимљива фестивалска издања, како би лето у Београду ипак имало ведрије нијансе, кажу организатори.

Позиционирање на светској мапи фестивала је стратешки циљ Београда и Србије, јер манифестациони туризам, поготово сада, мора бити један од најважнијих сегмената развоја туризма. Државе које то препознају брже ће обновити туризам од других.

Више детаља о самим фестивалима, програму и садржајима, биће објављено током наредних недеља.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести