Група Негатив у Комбанк дворани 13. фебруара

БЕОГРАД: Чланови београдског рок бенда Негатив на челу са певачицом Иваном Петерс данас су имали сусрет са представницима медија у Комбанк дворани поводом њиховог концерта 13. фебруара на том месту.
i
Фото: Youtube Printscreen

Чувена музичка група овим наставља да обележава јубилеј 20 година постојања, јер је основана 1999. за време НАТО бомбардовања, а први у низу распродатих концерата одржали су крајем 2019. на сцени клуба Нови БитефАрткафе на Палилули.

После скоро пола године паузе, Негатив ће се 13. фебруара од 19 часова поново представити београдској публици у великој сали Комбанк дворане, за максималан број од 500 људи у публици.

„Ми у бенду смо се веома ужелели једни других, иако имамо пробе и компонујемо нове песме, али нам недостаје та енергија на бини коју имамо“, истакла је лидерка бенда Петерс.

„На сваки начин се штедимо, чувамо, сви имамо малу децу, а ипак, сада нам фали да поново идемо на турнеје, да будемо у неком неудобном комбију, да скачемо на некој бини и онда да се враћамо сви згрчени у неком комбију.

Музичарка сматра да док публика и извођачи не осете зној једни других током наступа, то онда није оно право, и да ништа не може да замени „живи“ концерт.

„Имала сам прилику да учествујем на пар онлајн свирки за време овог периода, и то не може бити исти осећај, јер не постоји та интеракција певача и публике, размена енергије.

Гитариста рок групе Никола Радаковић - Џони је изјавио да ће можда сви имати трему када изађу на сцену Комбанк дворане пред огромном салом, где ће бити максимум 500 људи, , тако да ће после 20 година каријере имати утисак као да су на самом почетку, јер је атмосфера са пандемијом таква.

Бенд има за собом пет студијских албума током две деценије каријере, као и дуже дискографске и концерне паузе, али сада су се вратили на сцену.

 

EUR/RSD 117.0683
Најновије вести