ЛЕПОТА ЈЕ У ТРАДИЦИЈИ! Сестре Гобовић најавиле солистички концерт у Београду, па обећале ЕМОТИВНО ПУТОВАЊЕ КРОЗ БОГАТУ СРПСКУ МУЗИЧКУ БАШТИНУ

Сестре Гобовић, Марина и Марија, најавиле су јуче солистички концерт „Лепота је у традицији”, који ће бити одржан у београдској МТС дворани 20. маја у 20 часова.
1
Фото: Aleksandar Janjanin

Овај концерт спаја традиционалну музику Балкана са савременим звуком, истичући се талентом и стваралаштвом сестара Гобовић. Њихов дугогодишњи рад на неговању изворне музичке традиције награђен је  престижним признањима, а албум „Лепота је у традицији” представља врхунац њиховог досадашњег стваралаштва.

Осим сестара Гобовић, на концерту ће се као специјални гости појавити талентовани вокални солиста Ренато Хенц и популарни бенд Фрајле, чији ће наступ додатно обогатити вече.

Ренато Хенц обећава да ће ово бити незаборавно искуство за публику, док Фрајле својим препознатљивим звуком и енергичним наступом доносе посебан шарм концерту.

Фото: Александар Јањанин

На сцени ће извођаче пратити музичари ансамбла Министарства Одбране „Станислав Бинички”, као и млади чланови хора „Славујчићи”, које већ годинама едукују и воде сестре Гобовић при Храму Светог Саве.

Уз то, сестре Гобовић су позвале и младу врхунску солисткињу Тијану Рајковић, која ће додатно обогатити вече својим талентом, као и вилолинисткињу Катарину Ранић.

Фото: Александар Јањанин

Публика може да очекује емотивно путовање кроз богату српску музичку баштину и уживање у изванредним извођачима, што ће овај концерт учинити незаборавним доживљајем за све присутне.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести