НИКОЛА ПЕЈАКОВИЋ КОЉА Копам тамо где сам и иначе копао

БЕОГРАД: Музичар Никола Пејаковић Коља објавио је свој пети албум "Срећа и друге бриге", изразивши наду да ће слушаоци наћи део својих радости и брига у новим песмама, саопштио је издавач Лонг плеј (Плаy).
Tanjug/Ružica Ristivojević
Фото: Tanjug/Ružica Ristivojević

Гитариста и певач Пејаковић је рекао да је се после претходног албума "Четири прста" (2018), где је снимио и неколико песма на стихове Јована Јовановића Змаја, на петом као аутор враћа сам себи, каже се у саопштењу.

"Копам тамо где сам и иначе копао, али идем, изгледа, дубље. Емотиван и експлозиван албум, бар по мене и моје нерве. Прво слушање ме је развалило", навео је Пејаковић, познат и као глумац, драматург и редитељ.

Како је најављено, Коља и Гробовласници, у којима гитару свира Воја Аралица, продуцент свих досадашњих Пејаковичевих издања, представиће "Срећу и друге бриге" на концертима 12. октобра у новосадском клубу "Фабрика" и 20. децембра (20:30) у београдској МТС дворани.

"Велики, значајан концерт у бившем Дому синдиката, одакле смо и кренули. Надамо се да ће ови концерти, на други дан Светог Николе, постати традиционални и да ћемо сваке године свирати на тај дан и на том месту", прижељкује Пејаковић.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести