У уторак концерт новосадског Биг Бенда и Три тенора у СНП-у

Новосадски биг бенд и Оркестар Опере Српског народног позоришта предиће у уторак на сцени „Јован Ђорђевић”  СНП-а концерт под насловом „Три тенора - Љубавне приче”, у оквиру којег ће се Душан Свилар, Матија Заната и Стеван Каранац представити програмом који обухвата неке од најлепших сентиш блокбастера.
srpsko narodno pozoriste
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Сет листа, између осталог, предвиђа, нумере из филмова „Љубавна прича”, „Мисија”, „Кум”, све до чувене „Ларине песме” из култног остварења „Доктор Живаго”, биће ту и хитова попут “Crazy Little Thing Called Love“ групе Квин, „Volare” Доменика Модуња, али и опарских арија обрађених у поп маниру, као што је „Nessun dorma” из Вердијевог ремек дела „Turandot”.

Посебан блок односиће се на „домаћицу”, у оквиру којег ће публика бити у прилици да чује и „Веруј у љубав” Оливера Драгојевића, „Девојко мала”, „Сањам” Индекса... „Неке од ових нумера три тенора отпеваће заједно, а све укупно публици смо припремили више од сат и по музике”, најављује диригент НББ-а Федор Вртачник. Концерт почиње у 19 часова, а поред три тенора предвиђене су и солистичке партије пијанисте Александра Бањца, саксофонсте Габора Бунфорда, виолинисте Владимир Ћуковића и трубача Драгана Козарчића.

        М. С.

EUR/RSD 117.2043
Најновије вести