Вече севдалинки 7. новембра у Позоришту младих

НОВИ САД: Традиционални концерт “Вече севдалинки” овде године ће се одржати и у Новом Саду 7. новембра у Позоришту младих. Еминентна имена севдаха ће представити и новосадскаој и београдској публици култне песме.
Pozoriste mladih Dnevnik.rs/Arhiva
Фото: Dnevnik.rs/Arhiva

Публика ће уживати у овим емотивним концертима које предводи доајен Неџад Салковић, али ту су и друга велика и препознатљива имена: Недељко Билкић, Биљана Крстић, Енес Беговић, Азра Хусаркић, Ринго Хамидовић и многи, многи други уз пратњу оркестра маестра Динка Мујановића.

Радујем се што се традиционални концерт који се већ годинама одржава у Загребу, Сарајеву и Београду, сели и у Нови Сад. Знам да има пуно љубитеља дивне и квалитетне музике, и једва чекам, и ја и моје колеге, да разменимо емоције и да певамо заједно”, изјавио је Неџад Салковић који је прошле године прославио 60 година каријере

Врсни музичари позивају публику да дође и да ужива у песмама које су богате хармонијом, које су меланхоличне, набијене емоцијом. На концерту можете чути Не клепећи нанулама, Мој дилбере, Снијег паде на бехар на воће, Јутрос ми је ружа процветала, Мито бекријо, Пут путује Латиф ага, Чудна јада од Мостара града и многе друге ванвременске песме.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести