МАДОНА РЕЖИРА НОВИ ФИЛМ Лавица никад не одустаје

Мадона, глумица и певачица, која нас је до сада „почастила” с два редитељска остварења, још једном ће сести у редитељску столицу.
madona
Фото: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Њена претходна два остварења, „Filth and Wisdom” и филм „W.Е.” не само да нису никога одушевила већ су углавном разочаравала публику и критичаре. Мадонин први филм добио је само 25 посто позитивних оцена на страници Роттен Томатоес, док је други добио чак и мање од тога, постигавши једва 13 процената. Оба дела су притом била и финансијски јако неуспешна. Стога је доста изненађујуће што је Мадона још једном решила да режира филм, али очигледно ова лавица у хороскопу и животу никада не одустаје.

У питању је балетска драма „Taking Flight”, коју певачица режира за кућу МГМ. То је истинита прича о Микаели де Принце, која је била ратно сироче из Сјера Леонеа. Као четворогодишњакињу су је усвојили и одвели у САД где је постала светски позната балерина.

“Микаелино путовање ме је дубоко дотакло и као уметницу и као активисткињу која разуме недаће. Сада имамо јединствену прилику да покажемо како изгледа Сјера Леоне и можемо дати Микаели да буде глас за сву сирочад с којом је одрасла. Почашћена сам што могу њену причу да оживим”, рекла је Мадона.

Пошто је овај пут у игри велик филмски студио, који ће помно надгледати напредак на снимању, сасвим је могуће да ћемо од Мадоне добити гледљив филм. А ако се још сложе и звезде, можда ће нам госпођа Чиконе дати и одличан филм. Додуше, то је мало вероватно, али нада умире последња, а Мадона никада не одустаје.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести