офк београд

Спорт / Фудбал СТИГЛА ПОТВРДА СА КАРАБУРМЕ: "Романтичари" се селе
Са "Омладинског стадиона" је стигла потврда да ће ОФК Београд следеће сезоне играти ван Карабурме док се не изврше неопходне санације на том стадиону. ОФК Београд биће од јула домаћин у Зајечару.
Спорт / Фудбал ПРВА ЛИГА Трећи реми Оџачана
Текстилац - Јединство (Уб) 0:0
Спорт / Фудбал ОФК Београд: Брукање и намештање у режији Земуна се наставља, ФСС да реагује
БЕОГРАД: Брукање и намештање утакмица у Српској лиги Београд се наставља из кола у коло, а све у режији ФК Земун. Јуче се десила ко зна која по реду намештена утакмица на коју Фудбалски савез Београда поново није реаговао, наводи се у саопштењу ОФК Београда.
Спорт / Фудбал Андреј Мркела званично нови спортски директор ОФК Београда
БЕОГРАД: Новоизабрани Управни одбор ОФК Београда именовао је данас Андреја Мркелу за новог спортског директора, саопштено је из клуба. Мркела је дужност преузео од Мишка Мирковића и задужен је за рад свих селекција ОФК Београда.
Спорт / Фудбал ОФК Београд добио новог председника УО и спортског директора
БЕОГРАД: Скупштина ОФК Београда прихватила је раније поднету оставку председника Управног одбора клуба Саше Стојановића, а на његово место именован је Дејан Вуксановић.
Спорт / Фудбал Стевановић напустио место председника УО ОФК Београда
БЕОГРАД: Председник Управног одбора ОФК Београда Саша Стевановић напустио је данас ту функцију.
Спорт / Фудбал Саша Стевановић нови председник ОФК Београда
БЕОГРАД: Некадашњи голман ОФК Београда и репрезентативац Саша Стевановић, изабран је данас за новог председника клуба на ванредној седници Скупштине.
Спорт / Фудбал ОФК Београд све ближи сарадњи са Звездом
БЕОГРАД: Један од кандидата за председника ОФК Београда Владан Секулић, директор компаније "Ласта", повукао се из изборне трке, што значи да је некадашњи голман "романтичара" и репрезентативац Саша Стевановић једини кандифат за ту позицију.
Спорт / Фудбал Преминуо бивши фудбалер ОФК Београда Божидар Миленковић
БЕОГРАД: Некадашњи фудбалер, тренер и функционер ОФК Београда Божидар Миленковић преминуо је у 67. години, саопштено је на сајту клуба.
Спорт / Фудбал Зрењанинац Лука Шари задужио дрес ОФК Београд
Својевремено је репрезентативац Србије и актуелни играч кинеског Гвангжуа Душко Тошић из зрењанинског Пролетера прешао у ОФК Београд, одакле је, неколико година касније, отишао у француски Сошо, а затим градио каријеру у више иностраних клубова из Немачке, Енглеске, Шпаније и Турске.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести