Najnovijе vеsti

Спорт / Кошарка СПАРТАК ЈЕДНОМ НОГОМ У ФИНАЛУ Против МЗТ-а на плус пет
Кошаркаши Спартака савладали су МЗТ у Скопљу са 78:73 у првом полуфиналном дуелу АБА 2 лиге и сада ће бити потребно да одбране ту разлику у Суботици, уколико желе у финале.
Култура / Музика "ИМА ОДРАСЛЕ СИНОВЕ, ОН ЈЕ ЊИХОВА ОБАВЕЗА" Након вести да бивши бубњар "YУ групе" живи у сиромаштву, Јелићи спремни да помогну
Некадашњи бубњар "YУ групе", Слободан Јуришић Јура, тренутно живи у нехуманим условима, у кући без струје и воде.
PhotoVideo
Магазин / Наслови ОДВЕЛА ЈЕ ЈОРКИЈА НА ШИШАЊЕ, КАД ЈЕ ДОШЛА ПО ЊЕГА УСЛЕДИО ЈЕ ШОК: Њен „слаткиш” је уништен (ВИДЕО)
Непријатно искуство из салона.
Video
Спорт / Рукомет РУКОМЕТАШИ ВОЈВОДИНЕ У ФИНАЛУ ПЛЕЈ-ОФА СУПЕРЛИГЕ: Пешић и Лучин водили до победе
Рукометаши Војводине савладали су Динамо са 27:25 по други пут у серији и тако оверили пласман у финале плеј-офа. У првом мечу новосадски тим славио је након седмераца са 33:32.
Спорт / Остали спортови ТРИ ЗЛАТА ЗА СРПСКЕ БОКСЕРКЕ Ћирковић, Шадрина и Калухова шампионке Европе
БЕОГРАД: Српска боксерке Сара Ћирковић, Наталија Шадрина и Кристина Калухова освојиле су данас златне медаље на шампионату Европе у Београду.
Магазин ОВА 3 ЗНАКА ЧЕКА 10 НАЈЛЕПШИХ ГОДИНА У ЖИВОТУ Коначно им стижу неки лепши дани, решиће финансијске проблеме, биће богати
У наредних 10 година, представници одређених хороскопских знакова могу очекивати изванредно задовољство јер ће бити на путу ка напретку на свим животним пољима. Отвориће се могућности за остварење дугогодишњих снова, омогућавајући им да живе живот пуним плућима.
Спорт / Остали спортови ДРУГО И ТРЕЋЕ ЗЛАТО ЗА СРБИЈУ НА ЕП У БЕОГРАДУ: Боксерке Наталија Шадрина и Кристина Кулухова на крову Европе
У катеогрији до 60 кг носилац норме за Олимпијске игре за Србију Наталија Шадрина, која је у полуфиналу декласирала актуелну светску и олимпијску шампионку Иркињу Кели Ен Харигнтон, у борби за злато против рускиње Нуне Асатриан показала је да је девојка златних руку.
Video
Свет РУСКИ РАДАР ВРЕДАН МИЛИОНЕ ДОЛАРА ИЗБРИСАН СА ЛИЦА ЗЕМЉЕ: Украјински ГУР објавио снимак - погледајте ТРЕНУТАК УНИШТЕЊА (ВИДЕО)
Према тврдњама украјинске војске, у нападу њихових снага уништен је скупоцени систем руске војне опреме.
Политика РОК ЈЕ 6. МАЈ Брнабић: Седница председништва СНС у наредних 48 сати
БЕОГРАД: Потпредседница Главног одбора Српске напредне странке Ана Брнабић изјавила је данас да претпоставља да би седица Председништва СНС на којој ће бити речи о предлогу за састав чланова владе могла да буде одржана у наредних 48 сати.
Video
Спорт / Остали спортови ЧУЛА СЕ ХИМНА СРБИЈЕ Сара Ћирковић освојила титулу шампиона Европе; „Очекујте медаљу на ОИ”
БЕОГРАД: Српска боксерка Сара Ћирковић освојила је титулу шампиона Европе, пошто је данас у финалу шампионата у Београду, у категорији до 54 кг, убедљиво савладала Румунку Лакрамиоару Перијок.
Photo
Друштво "МОЖЕ ЛИ ДЕТЕ ОД 10 ГОДИНА У АМЕРИЦИ ОВО ДА РЕШИ?!" Твитер гори због слике теста за 5. разред у Србији коју је поделила жена из Мериленда (фото)
Жена из Мериленда поделила је на "Твитеру" фотографију теста из математике за 5. разред у Србији и изазвала хаос на Твитеру.
PhotoVideo
Култура / Филм  „МУЊЕ: ОПЕТ!” У НЕКОЛИКО ЕПИЗОДА! ДУГООЧЕКИВАНА ТВ СЕРИЈА након успеха филма СТИЖЕ НА ПРВУ ТЕЛЕВИЗИЈУ
Култни филм домаће кинематографије „Муње“ има свој наставак под називом “Муње: Опет!” који смо након биоскопског живота видели и на програму Прве телевизије.
Photo
Спорт / Фудбал СИН ЛАНЕТА ЈОВАНОВИЋA НАВОДНО ТУЖИО НОВОСАЂАНЕ Збиљић: Лазар остаје у Војводини
Лазар Јовановић, син прослављеног репрезентативца Србије Милана Јовановића, наводно је тужио Фудбалски клуб Војводина и покренуо поступак Већу за решавање спорова Фудбалског савеза Србије због неизмирених обавеза.
Магазин / Наслови Био је НАЈМЛАЂИ ВОДИТЕЉ ЈУТАРЊЕГ ПРОГРАМА, а сада је ЈЕДАН ОД ОМИЉЕНИХ! Милош Раденковић открио ДА ЛИ СУ МУ ГОДИНЕ ПРЕПРЕКА: „Не труде се да ти помогну у почетку, а од тебе траже много”
Некада најмлађи, а данас један од омиљених водитеља јутарњег програма,  Милош Раденковић, својим топлим осмехом буди гледаоце Прве телевизије већ готово три године.
Спорт / Кошарка ХВАЛА СВИМА КОЈИ КУПУЈУ КАРТЕ Мијаиловић: Морамо да се боримо против вређања
БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић помаже кошаркашком клубу Партизан јер то види као дужност, али му као као човеку сметају увреде са трибина од наших навијача, рекао је данас председник клуба Остоја Мијаиловић.
PhotoVideo
Свет (ВИДЕО) ДАЛМАЦИЈА ПОД СНЕГОМ Сплит погодило снажно невреме, наноси леденица виши од 20 центиметара
СПЛИТ: Током невремена које је данас у раним јутарњим сатима захватило Хрватску, у Сплиту и околини пало је више од пет центиметара крупног града.
Video
Спорт / Тенис НАДАЛ НЕРВОЗАН, ПОСВАЂАО СЕ СА СУДИЈОМ! Шпанaц БУРНО РЕАГОВАО на неправду - тражио и супервизора (ВИДЕО)
Шпански тенисер Рафаел Надал ушао је у расправу са судијом током меча другог кола тениског турнира у Мадриду.
Photo
Политика ОГРОМАН БРОЈ ЉУДИ ИЗ ОПШТИНА У ВОЈВОДИНИ ПОДРЖАЛО ЛИСТУ СНС Стрпљиво чекају у реду да подрже листу Александра Вучића на предстојећим локалним изборима (ФОТО)
ВОЈВОДИНА: Српска напредна странка данас прикупља потписе подршке, а судећи по одзиву људи из градова и насељаних места у Војводини, где се гласови прикупљају, она ће убедљиво најбрже сакупити неопходне потписе за кандидатуру на предстојећим локалним изборима у Србији.
Спорт (ФОТО, ВИДЕО) СПЕКТАКЛ НА ПЕТРОВАРАДИНСКОЈ ТВРЂАВИ: Крем светског планинског бициклизма јуришао на олимпијске бодове
Епске бициклистичке трке и музичка забава обележили су 7. Пошта Србије Петроварадин фортрес бајк фестивал на Петроварадинској тврђави.
PhotoVideo
Политика ВЕЛИКЕ ГУЖВЕ НА НОВОСАДСКОМ САЈМУ Почело прикупљање потписа за листу “Александар Вучић – Нови Сад сутра” на локалним изборима (ФОТО, ВИДЕО)
Градски одбор Српске напредне странке (СНС) организовао је данас прикупљање потписа за кандидатску листу те странке за локалне изборе„Александар Вучић – Нови Сад сутра”.
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести