Томас и Пејџ пред Локомотиву: Важан меч

БЕОГРАД: Кошаркаши Партизана Рашон Томас и Маркус Пејџ рекли су да ће меч против Локомотиве у четвртом колу Еврокупа бити важан за црно-беле.
rason tomas, kk partizan
Фото: Rašon Tomas, foto: KK Partizan

"Биће то велика утакмица за нас. Локомотива је добар тим. Имају квалитетне играче, али мислим да можемо да се надмећемо са њима. Победом можемо да се одвојимо од остатка групе. Атмосфера у тиму је одлична, имамо јаку хемију. Имали смо неколико грешака, али смо и побеђивали. После две недеље због повреде поново сам у тиму. Осећам се добро, тим је и без мене одрадио добар посао", рекао је Томас новинарима у "Пиониру".

Црно-бели ће сутра од 20 сати због заузетости Штарк арене, Локомотиву дочекати у хали "Александар Николић", а Томас је истакао да очекује подршку навијача.

"Очекујем луду атмосферу, знам да ће нам навијачи дати велику дозу енергије која ће нам бити потребна."

Плејмејкер Маркус Пејџ рекао је да очекује добру утакмицу против квалитетне екипе и да ће најважније бити да одиграју добро у одбрани.

"Сутра ће бити сјајан амбијент, увек је узбудљиво играти овде. Биће то важна утакмица за нас. Побеђивали смо на домаћен терену, надам се да ћемо навијачима приредити добру утакмицу. Локомотива има квалитетан ростер, један су од најталентованији тимова у Еврокупу. С друге стане, ми играмо тимски, пред нашим навијачима... Сутра морамо да одиграмо најбољу дефанзивну утакмицу до сада, од почека сезоне говоримо колико је важно да играмо одбрану. Ако будемо играли добро у одбрани, физички, са доста скокова, можемо да победимо сваког", рекао је Пејџ.

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести