велика госпојина

Друштво ДАНАС ЈЕ ВЕЛИКА ГОСПОЈИНА Ево шта ТРЕБА, а шта НИКАКО НЕ БИСТЕ СМЕЛИ да урадите
БЕОГРАД: Српска православна црква и њени верници данас 28. августа славе празник Успења пресвете Богородице један од највећих хришћанских празника посвећен Богородици који је у народу познат као Велика Госпојина.
Друштво ПОЧИЊЕ ВЕЛИКОГОСПОЈИНСКИ ПОСТ: Најкраћи је, али и најстрожији, ОВО ЈЕ ОБАВЕЗНО
Великогоспојински пост увек почиње на Свете мученике Макавеје 14. августа и траје две недеље.
Војводина ДОБРЕ, СТАРЕ НАВИКЕ У НОВОМ БЕЧЕЈУ Великогоспојински дани од 24. до 27. августа
НОВИ БЕЧЕЈ: У част градске славе Велике Госпојине, Нови Бечеј ће по двадесет девети пут бити домаћин једне од најпосећенијих породичних манифестација у региону, Великогоспојинских дана.
Друштво Велика Госпојина, један од највећих хришћанских празника
БЕОГРАД: Српска православна црква и верници данас славе Успење Пресвете Богородице, један од највећих хришћанских празника, познат у народу као Велика Госпојина.
Војводина Данас је Велика Госпојина слава Града Панчева
ПАНЧЕВО: Панчевачки дани духовне музике почињу данас поводом градске славе Успења Пресвете Богородице, празника у народу познатог као Велика Госпојина.
Војводина Липар слави од недеље до среде
Програм поводом славе Велике Госпојине у Липару, почиње у недељу, 25. августа шаховским турниром.
Војводина При­ја­ве за сед­ми По­љо-фест у Но­вом Бе­че­ју
НО­ВИ БЕ­ЧЕЈ: Нај­ве­ћа под­ма­ни­фе­ста­ци­ја Ве­ли­ко­го­спо­јин­ских да­на „По­љо-фест“ одр­жа­ће се по сед­ми пут у Но­вом Бе­че­ју од 23. до 25. ав­гу­ста.
Војводина У Руском Селу прослављена Велика Госпојина - храмовна слава
РУСКО СЕЛО: Богатим тродневним културним, забавним и спортским програмом мештани Руског Села и њихови гости обележили су црквену и сеоску славу Велику Госпојину. Литургији у цркви Успења пресвете Богородице и свечаном резању славског колача, поред осталих, присуствовали су чланови Градског већа Кикинде Миливој Лињачки и Миодраг Булајић.
Војводина Нови Бечеј сутра дочекује 200.000 посетилаца
НОВИ БЕЧЕЈ: Председник Општине Нови Бечеј Саша Максимовић позива све да се придруже великом слављу које ће се одржати од четвртка до недеље уочи Велике Госпојине у Новом Бечеју.
Војводина Велика Госпојина у два датума слави се у Алибунару
АЛИБУНАР: Друга половина августа у Алибунару је резервисана за обележавање месне славе Велике Госпојине и то у два датума, по два календара - 15. и 28. августа.
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести