ФИЛМСКА ПРИЧА ИЗ НОВОГ ПАЗАРА Почео као чистач САД КРЗНОМ ОБЛАЧИ ЦЕО СВЕТ

На улицама Истанбула, између шаренила и буке, свој посао успешно развија један "посебни" бизнисмен, Зекерија Јусуфогулари, познатији као Зеки.
1
Фото: Facetv/printscreen

Његов животни пут, од скромног портира до признатог мајстора у крзнарству, изазива дивљење.

Зеки, Бошњак из Новог Пазара, с поносом носи наслеђе свог оца Сулејмана, који му је оставио највредније наслеђе – чист образ, каже он за Face HD TV, а преноси sandzakdanas.rs.

Зеки, који себе упоређује с Пикасом, сматра се најбољим крзнаром на свету. Његова путовања и пословање са кожом широм света - посебно из Шпаније, Босне и Македоније - донели су му репутацију у свету луксуза. Ипак, његов успех није без изазова.

Фото: Facetv/printscreen

Разговарајући о увозу коже из Босне, Зеки истиче проблеме са којима се суочава: “Дајем паре, а робе нема!”

- Паре… Колико пара, толико памети - каже Зеки. Упркос милионима и милијардама које је стекао, он истиче важност очувања части и поноса. У његовом пословању све је “царско” – од материјала до радника, дизајнера и модела.

Зеки је постао популаран међу највећим светским звездама, укључујући краљеве, цареве, емире и султане. Његова дискреција и професионализам привлаче елиту, а његов мегасалон у Истанбулу не може проћи непримећено.

Познати новинар Мирсад Јаховић Туркчан описује Зекија као једног од најзабавнијих и најмудријих људи у Истанбулу. Зеки, који је некада био скромни чистач, данас је милионер или можда милијардер – чак ни он није сигуран. Његови погони и салони налазе се тамо где су некад султани обрађивали крзно за себе и своје свите.

Ипак, Зеки није само крзнар, већ и шоумен.

Његова прича није само о пословању, већ и о лекцији живота. Он инспирише младе и будуће бизнисмене, подиже морал и шири видике. Хаџифејзовић, новинар који је имао прилику да разговара са Зекијем, описује његову енергију као нешто невиђено, упоређујући његов наступ са најбољим драмама или стендап комедијама.

Зеки, као симбол успеха и самопоуздања, наставља да инспирише и забавља, док истовремено одржава високе стандарде у свету луксузних крзна.

Његова прича, од чистача до светског лидера у крзнарској индустрији, остаје инспирација за све који теже успеху упркос скромним почецима.

Санџакданас

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести