Хајнекен и Егзит позивају на фестивал

На добро познатом месту на обали Дунава, Петроварадинској тврђави, и ове године имамо прилику да доживимо најлепше заједничке тренутке уз добар провод и хладно Хајнекен пиво, где је 7. јула почело 21. издање ЕГЗИТ фестивала који ће трајати све до недеље, 10. јула.
s
Фото: Heineken promo.png

Током четири дана тврђава претвара Нови Сад у центар музике, где су славећи различитост, позитивну енергију и љубав, ЕГЗИТ и Хајнекен окупили неке од највећих светских звезда, стварајући успомене за цео живот.

Чувени светски произвођач пива годинама уназад пружа подршку фестивалској индустрији и културној сцени широм света, а од 2016. је и званично пиво новосадског фестивала. Уз хитове које су изводили Jaxs Jonnes, Iggz Azalea, Afrojack, Anfisa Letuago, ЕЏИТ је уз Heineken® већ прве вечери показао да су заједништво,  слобода и слављење живота вредности које овај догађај дефинишу.

Осим хитова и доброг звука, све оне који долазе на култни догађај из различитих крајева света и ове године очекују занимљивости у Хајнекен зони. Спремне су разне иновације, као што је Heineken® Mash Music Box, простор који пружа јединствени доживљај! Посетиоци ће имати прилику да се на тренутак осете као прави Ђ-еви и забаве са својим пријатељима у динамичној интеракцији стварања музике.

Сарадња са музичким фестивалом део је „Звук са којим почиње све“ кампање у оквиру које све љубитеље пива ускоро очекују и сјајне награде. За овај наградни конкурс креирана су лимитирана Heineken®Music паковања која ће бити доступна у лименци од 0,5л и повратној боци од 0,4л и  испод чијег затварача се налази код код  који вас може довести до много сјајних награда.

Међутим, то није све. Хајнекен, као друштвено одговорна компанија, и ове године на ЕГЗИТ фестивалу организује традиционалну зону одговорне конзумације у оквиру које посетиоци могу да учествују у активацијама посвећеним овој важној теми. Придајући значај очувању животне средине, посетиоцима на тврђави указује се и на важност рециклирања, па је пивски бренд обезбедио посебно обележена места за одлагање амбалажног отпада. На фестивалу ће бити постављене три рециклажне станице: код Академије, на Chill зони (код No sleep Нови Сад бине) и Explosive шанца.

Фото: EXIT promo.

Позивамо вас да заједно уз добру музику, пиво, пријатеље и угођај који се из године у годину унапређује, дођете на Петроварадин и осетите слободу и љубав!

Heineken® се производи још од 1873. године, од када се много тога променило, али оно што је било савршено на почетку остало је исто – препознатљиви Heineken® квалитет. Спој традиције и иновације потврђује се добитном комбинацијом проверено најфинијих састојака и оригиналне технике припреме и производње. Данас је Heineken® водећи светски премиjум бренд присутан на тржишту у скоро 200 земаља света. Глобално Heineken® присуство потврђује се и кроз спонзорства највећих спортских догађаја попут ЕУРО у фудбалу, УЕФА Лиге шампиона од 2005, рагби светског купа, музичких фестивала, као и спонзорисањем филмова о легендарном тајном агенту, Џемс Бонду.

EUR/RSD 117.1050
Најновије вести