Регионално онлајн запошљавање наредних седам дана

Девети регионални онлајн сајам запошљавања и образовања “Виртуелни дани каријера и знања 2018” почео је у среду и трајаће наредних седам дана.
с
Фото: Илустрација

Као и претходних година, сајам се реализује у сарадњи сајта Poslovi.infostud.com, сајта Moj-posao.net из Хрватске и Posao.ba из Босне и Херцеговине, а заинтересовани могу посао потражити на адреси https://rs.dankarijera.com, до 10. октобра.

Ове године све компаније и огласи су груписани у пет тематских капсула, ХоРеЦа, ИЦТ, Образовање, Трговина/Продаја и Финансије/Банкарство.

„Тако ће кандидати лакше проналазити огласе из одређених области које им одговарају, а осим могућности конкурисања, на располагању ће им, између осталог, бити и ливе ћат са послодавцима који су им интересантни”, наводе у Инфостуду.

На овогодишњем регионалном онлине сајму запошљавања, када је Србија у питању, раднике ће тражити компаније: Delhaize, Mitto Technologies, Milssped, eFront, Miticon, Metro Cash & Carry, Adria Media Group, LearnUpon, Ardagh, Hyperoptic, Ogury, FIS, Nelt, Strabag, Ubisoft, Ernst & Young, Erste banka, Deichmann, Joorney, Brainjocks, NativeCamp, GroundLink, BENU Apoteka, JYSK, Credit Agricole, Najstudent, Coca Cola, Raiffaisen bank и Инфостуд група, док ће Адико банка раднике тражити у целом региону.

Поред потраге за послом, кажу у Инфостуду, сви посетиоци ће имати могућност да боље упознају послодавце и директно комуницирају са представницима компанија путем "live chat"-a.

“Али, како бисмо још више приближили послодавце кандидатима и ове године организујемо две панел дискусије у Стартит центу у Београду где це ХР менаџери компанија давати одговоре на сва ваша, али и наша питања”.

Такође, за све програмере из региона, додају, ту је Виртуелни Хакатон где ће програмери из целог региона и овај пут одмерити снаге свог кода у такмичењу за вредне награде.

Е. Дн.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести