СРПСКА НАЦИОНАЛНА АВИО-КОМПАНИЈА ШИРИ СВОЈУ МРЕЖУ У ПОРТУГАЛИЈИ

БЕОГРАД: Ер Србија је данас саопштила да ће од 10. новембра успоставити директне летове између Београда и Порта и тако у своју мрежу дестинација уврстити други град по величини у Португалији.
avion
Фото: freeimages.com, ilustracija

Летове између Београда и Порта, српска национална авио-компанија обављаће два пута недељно, понедељком и петком, авионима типа ербас А319 и А320. Карте је могуће купити већ сада.

До 10. октобра важиће промотивна цена од 59 евра по смеру, за период путовања од 10. новембра 2023. године до 29. марта 2024. године. "Наша мрежа дестинација током ове године проширена је са више од 20 нових градова међу којима је и Лисабон.

Летови између Београда и главног града Португалије од самог почетка изузетно су тражени, о чему сведочи и континуирано висока попуњеност путничке кабине", рекао је Бошко Рупић, директор за комерцијалу и стратегију Ер Србије.

Покретањем летова на овој рути, Ер Србија ће, преко Београда, омогућити добре конекције између Порта и других градова у својој мрежи, као што су Атина, Будимпешта, Копенхаген, Анкара, Истанбул, Ларнака, Љубљана, Осло, Букурешт, Праг, Солун, Скопље, Софија, Подгорица, Беч, Загреб и други, додаје се у саопштењу.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести