Више од четири милона динара помоћи GRAWE осигурања за време ванредног стања

Од почетка ванредног стања у Републици Србији GRAVE осигурање А.Д.О. Београд је издвојило више од четири милиона динара за куповину потребне медицинске и друге опреме, као и за помоћ лицима која су највише угрожена тренутном ситуацијом.
grave

На позив Владе Србије, GRAWE је донирало 2,5 милиона динара за куповину респиратора и друге медицинске опреме, a u сарадњи са Амбасадом Републике Аустрије ова комапнија је донирала средства у за набавку 1.300 заштитних маски за здравствене раднике. Поред тога, како из GRAWE осигурања кажу, у сарадњи са Амбасадом Аустрије и Привредном комором Србије, у току је и набавка 230 антибактеријских непропустивих душека који ће бити предати Управи за логистику Војске Србије и који ће бити распоређени у привременим београдским болницама. Укупан износ ових донација износи пола милиона динара.

Ова комапнија наставља са донацијама које ће бити искоришћене за набавку медицинске и пратеће опреме неопходне за негу и очување живота грађана који су највише угрожени епидемијом вируса KОВИД 19 широм Србије, за шта је издвојено више од милион динара. Тако је добротворној установи Епархије бачке „Владика Платон Атанацковић“ ова комапнија донирала средства за пружање помоћи породицама са више деце, као и усамљеним, немоћним и старијим особама о којима нема ко да се брине или живе са породицом у лошим условима. Здравственом центру Врање донирана су два клима уређаја, као и три машине за прање и сушење веша, док су Градској апотеци Врање донирана средства за 1000 трослојних епидемиолошких маски. Одељењу за грудне и инфективне болести Опште болнице у Крушевцу донирано је 15 апарата за безконтактно мерење температуре, 15 дигиталних апарата за мерење притиска, 180 заштитних маски и 1900 рукавица. Заједно са другим чланицама Удружења осигуравача Србије, GRAWE је учествовало у донацији средстава која су искоришћена за набавку респиратора, тестова на корона вирус, реагенса, медицинске и друге опреме потребне током трајања епидемије, а радило се о количини за три авиона која су их доставила у нашу земљу.

GRAWE осигурање а.д.о. Београд је обавестило својих 70.000 клијента да све полисе осигурања остају активне и да, без обзира на актуелну ситуацију у земљи која је последица појаве вируса КОВИД 19, покрића из уговора о осигурању и даље важе, у складу са условима и уговореним параметрима, независно од врсте уговореног осигурања. Ова компанија је омогућила и продужење рока за уплату премије осигурања и до 150 дана, без обрачуна затезних камата. Обезбеђено је и даље функционисање свих пословних процеса, па се тако сви захтеви реализују електронским путем у циљу смањења физичког контакта, било да се ради о информацијама, променама по полисама, пријави осигураног случаја, као и закључењу нових уговора.

(Рекламни текст)

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести