КРЕНУЛЕ РЕЗЕРВАЦИЈЕ СТАНОВА НА ДАН ЗА ДОЧЕК Од цена ће вам се ЗАВРТЕТИ У ГЛАВИ Ево колико ће СТАНОДАВЦИ зарадити за три дана

Дочек Нове године у Београду постаје све привлачнији за туристе из иностранства, који преплаве Београд у тих неколико празничних дана, а главни разлог доласка је свакако добар провод.
vatromet pixabay
Фото: pixabay.com

Хотели и ресторани у Београду и неколико месеци раније објављују своје позиве и понуде за дочек Нове године, уз обавезне специјалитете домаће, српске кухиње.

Међутим, смештај је ставка о којој туристи треба првобитно да размишљају. Осим смештаја хотелског и хостелског типа, популарни су станови на дан где омладинци често чак организују журке.

Понуда је огромна, али цене уопште нису мале.

Како наводи Еспресо, на популарном сајту за оглашавање оваквог типа смештаја у Београду истакнуте су једне цене, међутим када одаберете датуме од 31. децембра до 3. јануара, цена је друачија. Наравно, доста већа.

Власници оваквих станова за дочек могу да зараде до 1.000 евра, с обзиром на то да је у готово свим становима обавезна резервација минимум 3 дана, у некима чак 5.

Нуде се станови "студијског типа" где је у двадесетак квадрата смештен спаваћи део, део за дневни боравак и кухиња, а има и луксузних станова од стотинак квадрата на престижним локацијама.

Најпопуларнији су двокреветни станови чије су регуларне цене око 50 евра за један дан, а 100 за Нову годину.

Најскупљи стан на истом сајту за дочек Нове године кошта 625 евра по дану. Има 130 квадрата и може примити укупно 10 особе с обзиром на је петособан по својој структури. Минимум број дана за резервацију је 5, што износи укупно 3.125 евра.

Цена за најам овог стана у данима ван празник је 400 евра по дану.

Иако се чини да је још увек рано за резервацију, поједини станове већ су резервисани.

А помама, која  је највећа у децембру, тек предстоји.

Еспресо

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести