СРПКИЊИ НА РАЧУН ЛЕГЛЕ ОГРОМНЕ ПАРЕ ОД НЕПОЗНАТОГ УПЛАТИОЦА Шокирала се, па уплашила: "Не дирај тај новац"

Једна Српкиња доживела је прави шок када јој је на рачун изненада легла огромна сума новца којој се није надала.
1
Фото: pixabay.com/ilustracija

Како је испрва мислила да се ради о грешци, била је и више него изненађена када је открила ко стоји иза уплате.

Неименована Српкиња открила је да јој је на рачун стигао новац од непознатог уплатиоца. У страху да га је неко грешком проследио њој уместо неком другом, потражила је помоћ на Редиту, најпре се распитујући како може да провери одакле је сума стигла.

Међутим, кроз неколико сати, док су је људи већ саветовали да је можда и нека превара, сазнала је праву истину, и била одушевљена.

Фото: REDDIT PRINTSCREEN

"Управо ми је на рачун легла позамашна сума новца, а поуздано знам да нисам имала никакву додатну зараду, надокнаду или шта већ. Уплатилац: онлајн зарада.

Да ли постоји начин да се уђе у траг уплатиоцу? Мислим, шта ако је неко грешком уплатио? Не била му у кожи јер је стварно велика сума у питању" написала је она.


"Не дирај тај новац"

Поучени искуством, они Срби којима се слична ствар десила, посаветовали су је да тај новац никако не дира већ да оде до банке и пријави грешку.

"Не дирај тај новац! Не скидај га са рачуна, значи ништа. Урадиће се реверс у банци када схвате да су погрешили", "Уф навлаче те на неку превару сигурно", "Иди негде одмори се, ако те буду звали немој се ни враћати", "Као што су ти и рекли, не дирај. Јурили колегу за много мању суму. У суштини знаш да новац није твој, ако потрошиш одузима ти се од следеће уплате и то је то. Сумњива прича", били су само неки од коментара испод њене објаве.


А онда нови шок, овог пута "још бољи"!

Српкиња је у следећих неколико сати открила да јој огроман новац уплатила фирма као награду за рад и допринос у компанији. Како је објаснила, сада јој је много лакше када зна да је сав новац ипак њен.

"Могли су најавити а не да гледам у пасуљ", написала је она у шали.

Курир.рс/Блиц

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести