Драгорадов кромпир ПРАВО ЧУДО сви би волели ДА ГА ИМАЈУ а ЕВО И ЗАШТО

Драгорад Давидовић, пензионисани професор физичке културе из Богатића нема ништа против оних који се хвале величином својих плодова: јагода, парадајза, крушака, бундеве.
1
Фото: Facebook/printscreen

Ипак, кромпир у облику срца који је ископао на својој њиви је уметност природе и нема конкуренцију.

- Синоним љубави и то сакривене у земљи, баш као и права, она тајна љубав - одговорио је професор на коментар пратиоца испод фотографије срца од кромпира коју је објавио на друштвеним мрежама.

У Богатићу многи познају наставника Давида, али и широм бивше велике државе где је својевремено освајао медаље на атлетским такмичењима као члан Атлетског клуба Црвена звезда.

Одбио је примамљиве понуде великих клубова из Европе и Америке, вратио се у родну Мачву и уз посао професора у основној школи где је извео бројне генерације ђака обрађивао земљу. И због свега тога, а не само због кромпира необичног изгледа, његова објава је привукла велику пажњу.

- И ранијих година када смо на велико сејали кромпир било је истих у облику срца, па и ове године када смо кромпир сејали само за наше потребе. Хоће ме љубав, шта друго да помислим - прича осмехујући се.

Фото: Freepik.com/ilustracija

Инспирисан срцем од кромпира харизматичан, духовит и речит, поета у души, наставник Давид о вечитој теми љубави може до сутра причати. И озбиљно рећи да ће кромпир-срце да чува до наредне године, као што је и ранијих година чинио, а у шали додати - за своју никад остварену љубав.

А свако ко га лично познаје сложиће се са коментарима са друштвених мрежа: да му је "земља узвратила љубав" и како "добар човек може само добро да очекује".

Телеграф

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести