Пријем новца из иностранства у Теленор банци без провизије

Теленор банка је својим корисницима, поред стандардних банкарских сервиса, омогућила још једну услугу - бесплатан пријем новца из иностранства. Та услуга омогућена је свима који примају уплате

 из било ког дела света или Србије у једној од пет валута: евро, долар, фунта, франак и норвешка круна, саопштено је данас из Теленор банке.
Поступак прилива новца без надокнада је једноставан и само је потребно да прималац има отворен текући рачун у Теленор банци, додаје се у саопштењу.
Време трајања комплетног процеса зависи од иностране банке из које се шаље новац.

"Омогућили смо корисницима да приме уплату из иностранства без провизије, у еврима или једној од пет валута, и да конвертују евре по повољном курсу. Та погодност је још један пример наше тежње да финансијске услуге учинимо лаким и једноставним, без плаћања дуплих провизија", рекао је директор маркетинга Теленор банке, Марко Царевић.

Корисници могу да промене примљена средства по најповољнијем девизном курсу на банкарском тржишту онлајн или преко мобилне апликације у мењачници банке.Теленор банка омогућила је бесплатно подизање готовине у еврима и динарима на свим својим банкоматима.

У складу са потребама корисника, банка наставља са континуираним унапређењем постојећих сервиса, па су корисницима од данас на располагању напредне верзије мобилне апликације за ИОС и Андроид платформе.Неке од нових функционалности су отварање и затварање штедње по виђењу, креирање трајних налога, преглед детаља бескаматног кредита за куповину паметног телефона из Теленор понуде и слично, додаје се у саопштењу.

Теленор банка део је Теленор групе, једног од највећих светских мобилних оператора, која има 186 милиона корисника на 13 тржишта. Прва мобилна и онлајн банка у земљи оријентисана је на трансакције грађана, којима нуди дневно банкарство у покрету.

(Танјуг)

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести