Споразум о сарадњи београдског и нишког аеродрома

БЕОГРАД: Генерални директор аеродрома Никола Тесла у Београду Саша Валисављевић и в.д. директора аеродром Ниш Душан Кнежевић потписали су данас споразум о пословној сарадњи.
aerodrom nikola tesla
Фото: Tanjug (D. Kujundžić, ilustracija)

Споразум је потписан у циљу унапређивања и обезбеђивања предуслова за укупан развој ваздухопловства у Србији, саопштио је аеродром Никола Тесла.

Документом је дефинисана подршка београдског аеродрома нишким колегама, а биће реализована у областима техничког и технолошког развоја, стручне обуке и усавршавања запослених у складу са програмима стручних служби београдског аеродрома и унапређења пружања услуга прихвата и отпреме ваздухоплова, путника, робе и поште.

"Аеродроми у Београду и Нишу део су система ваздушног саобраћаја Србије и уз подршку владе и ресорног министарства бележе рекордне резултате у пословању. Спремни смо да увек подржимо развој нишког аеродрома, што овај споразум и потврђује", нагласио је Влаисављевић. 

Кнежевић је истакао да је потписивање Споразума наставак дугогодишње сарадње и захвалио менаџменту београдског аеродрома на подршци која никада није изостала.

На тај начин настављена је успешна сарадња два аеродрома у размени искустава и стручној подршци аеродрому у Нишу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести