Вештине предузетништва: шта је КЉУЧ УСПЕХА сопственог бизниса?

Два значајна предавања намењена младима и предузетницима одржани су у оквиру пројекта „Вештине предузетништва“.
а
Фото: Дневник/ Р. Хаџић

Прво предавање било је посвећено савременим технологијама у развоју предузетништва, у оквиру којег је Нада Миховиловић, дугогодишњи ИТ консултант и предузетник, представила публици различите алате за управљање пројектима, временом, клијентима и документацијом.

Она је поделила своје богато искуство и пружила увид у најновија технолошка решења која могу унапредити пословање предузетника и олакшати свакодневни посао. Њено предавање, праћено практичним примерима, указало је на то колико су савремене технологије важне у данашњем пословном свету, пише Opanak.rs

Фото: Секретаријат за привреду Града Београда

 

Друго предавање било је посвећено теми доношења и спровођења одлука. Предавач Мићо Пешић, искусни менаџмент аналитичар и едукатор, пуковник у пензији, својим богатим искуством у вођењу тимова и доношењу кључних одлука, привукао је пажњу публике. Он је нагласио важност доношења и спровођења одлука на успех предузетника. Публика је била заинтересована за практичне примере из света бизниса и војске, у којима је илустровао начин на који се правилно доносе и спроводе одлуке.

Присутни су изразили задовољство и захвалност организаторима и предавачима на пруженој прилици за стицање нових знања и предузетничких вештина.

Захваљујући финансијској подршци Секретаријата за привреду града Београда, догађај је успешно реализован. Град Београд је показао своју посвећеност  предузетништву, препознајући његову важност за развој локалне привреде.

Предавања је организовало удружење грађана „Амикус“, уз финансијску подршку Секретаријата за привреду града Београда.

Опанак.рс

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести