НОВА ТУЖБА ПРОТИВ ДЕПАРДЈЕА ЗБОГ СЕКСУАЛНОГ НАПАДА Дизајнерка на сету пријавила да ју је „брутално зграбио“

Против француског глумца Жерара Депардјеа поднета је нова пријава за сексуални напад, саопштила је данас адвокат Карин Дирије Дибол.
depardje youtube
Фото: Youtube Printscreen

Правна заступница која већ брани глумицу Шарлот Арно, наводну жртву силовања због којег је у децембру 2020. подигнута оптужница против Депардјеа, у петак је препорученом поштом доставила париском тужилаштву нову тужбу против глумца за дела сексуалног напада, сексуалног узнемиравања и сексистичких увреда, преноси Монд.

Према њеним речима, наведена дела датирају из 2021. године и нису застарела, а десила су се на снимању филма ''Лес Волетс вертс'', у режији Жана Бекера.

Жена која је поднела пријаву по имену Амели (53) је дизајнер продукције на сету.

Она је у изјави за портал Медиапар навела да је глумац на снимању у Паризу 10. септембра 2021. дао бројне грубе примедбе, а затим „брутално зграбио“ и „гњечио јој струк, стомак, док би се пењао“ до њених груди.

Пријављени напад су наводно прекинули глумчеви телохранитељи.

Истраживачки сајт такође тврди да је глумица Анук Гринбер, која је осудила понашање глумца према женама у штампи, поднела тужбу за клевету против Беатрис  Гајсман, адвоката Депардјеа.

Претходно, у 2023. години, 13 жена оптужило је глумца за сексуални напад или узнемиравање, наводи се у новинарској истрази француског Медиапара.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести