ЛАВ ХАНТЕРСИ на концерту у Београду представили НАЈСТАРИЈИ И НАЈНОВИЈИ АЛБУМ Ево ко је био У ЕЛЕМЕНТУ

Култни бенд Лав хантерс одржао је крајем прошле недеље концерт у “Запа бази”, у Београду, где је промовисао нови, осми студијски албум на¬зван „Mother Mono Father Demo”, у издању Маскома.
с
Фото: М. Пешић

- Дуго нисмо имали солистички концерт у Београду. Веома се радујемо. Београдска публика је увек била посебна и нама, уз новосадску и зрењанинску, веома драга! Кад се томе придода и диван повод изласка албума, све је супер! - рекао је тим поводом фронтмен бенда Лав хантерс, Милан Мумин.

Концерт Лав хантерса у Београду изазвао је велико интересовање публике. Излазак бенда на сцену дочекан је овацијама. Мумин је поздравио присутне, захвалио се и рекао: „Добродошли на промоцију најновијег и најстаријег албума“. То је свакако било истина, јер је поред новога албума бенд објавио реиздање првог албума „Everclassic“ из 1994. године, који је кућа Масцом у ремастерованој верзији сада издала на винилу.

Током наступа од скоро сат и по Хантерси су одабрали и одсвирали неке од својих најпознатијих песама попут „I Feel“, „Oh, Evolution“, „I’d Rather Be Your Fool“ док је катарзично извођење хита „Камиказе“ певано хорски.

Нови албум је такође имао своје посебно место, светле моменте имале су и песме „Black And Blue“, „IFL“ и будући сингл „The Aunt“. Бенд је изласком на бис отпевао једну од најпрепознатљивијих, највољенијих и најкарактеристичнијих песама из опуса популарних Хантерса. Реч је о песми „Love Is Hell“ која је после тридесет година добила неку нову нијансу, ону која краси песме када оне „лепо старе“.

- Ми смо увек присутни у јавности тако што свирамо на неком фестивалу у земљи. Међутим, оно што је јако битно нисмо имали издавача. Сада први пут имамо озбиљног издавача, албум је изашао на винилу и чекамо цео каталог да изађе на винилу. Добили смо леп ветар у леђа - изјавио је још Милан Мумин.

М. Лучић

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести