БЕСПЛАТНО НА „КАРАЂОРЂЕ” – Збиљић: Да се што више фудбалских поштовалаца на делу увери да смо на правом путу

Војводина је, посредством клупског сајта, позвала навијаче и све Новосађане без обзира на навијачко опрељење, на пролећну премијеру са лучанском Младости, у суботу на Карађорђу.
fudbal
Фото: ФК Војводина

Биће то прва фудбалска утакмица у години у којој стадион бележи стоту годину од отварања 1924. године, на 120-годишњицу Првог српског устанка, што је и био мотив његовог крштења именом вожда Карађорђа.

Утисци са припрема новосадског суперлигаша, на теренима у ФЦ „Вујадин Бошков“ у Ветернику, као и на теренима у кипарској Ларнаки, сведени су на оцену о квалитетно скоцканом саставу, у одличној атмосфери и на терену и изван њега.

Уз сачувани костур тима, који је изнео терет јесењих изазова, четворица квалитетних новајлија пронашли су своје место у колективу. Њихов минули рад достојан је свачијег поштовања.

– Извештаји свих сектора у клубу јединствени су у оцени да смо добро радили и да смо првенствену паузу максимално искористили у смеру унапређења игре и постизања јединства свлачионице у намери да постављене циљеве и остваримо у пролећњем делу сезоне – рекао је председник ФК Војводина Драгољуб Збиљић. – Лично сам задовољан што смо успели да испунимо прокламоване правце нашег деловања у прелазном року: нема продаје играча, без одговарајуће замене у колективу и нема довођења играча уколико новајлије нису у стању да знатно подигну ниво квалитета тима. Драго ми је да су и медији препознали и у јединственом позитивном тону промовисали припреме и систем који је наметнуо наш нови шеф стручног штаба Божидар Бандовић, а још драже да су у квартету новајлија Росић, Петровић, Савићевић и Кораћ, уочене вредности неопходне за постизање нашег циља. Уосталом, и Дневник је био на фону такве оцене. Све су то разлози да позовемо наше суграђане, којима је до Војводине стало, да нам се придруже на пролећној премијери против Младости у суботу. Нећемо наплаћивати улазнице, стало нам је да се што више фудбалских поштовалаца на делу увере колико заиста јесмо на правом путу.

Минуле недеље стручни штаб Војводине, са шефом Божидаром Бандовићем на челу, инсистирао је на, за јавност, затвореном тренингу у ФЦ „Вујадин Бошков“.

Недоумице, уколико их је и било после једномесечних припрема, отклањали су у спаринговању са колективом српсколигаша Кабела, у коме играју и неколицина Вошиних играча.

Сусрет 20. суперлигашког кола, са екипом Младости, у суботу на Карађорђу, почеће у 15 часова. Улаз на трибине је бесплатан.

Л. Бакмаз

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести