ДУЉАЈ ОТКРИО Баждар жели да оде из Партизана

​​​​​​​Тренер Партизана Игор Дуљај у најави четврфиналног Куп деула против Вождовца открио је да је млади нападач Самед Баждар изразио жељу да напусти клуб на крају сезону.
s
Фото: Youtube printscreen/ Arena Sport TV

Још летос се спекулисало о могућем одласку Баждара из Хумске, наводно су га тражили клубови из Турске. У међувремену је постао један од кључних играча црно-белих, постигавши четири гола ове сезоне у последњих осам утакмица.

-Сви знамо да Партизан живи и од продаје играча, у зимском прелазном року смо остали без два млада играча Белића и Илића и без тих продаја клуб би тешко могао да функционише. Баждар такође има жељу да оде из Партизана и да се докаже, по ономе што сам ја видео, уколико постоји могућност да клуб профитира и поново уложи у младог играча из омладинске школе, а ако не онда у играча из окружења који имају српски пасош", рекао је Дуљај.

Дуљај је истакао да Баждару даје већи простор за игру овог пролећа управо због интереса клуба.

-Ако бих хтео да заштитим себе ставио бих Николића. Баждар има 20 година, морам да размишљам шта је најбоље за клуб, он је на радару многих екипа управо због наступа у првом тиму Партизана. И поред својих недостатака, то што није превише стрпљив жели све и одмах, млади морају да схвате да не може да се прескочи време. Морамо да га истрпимо, трпимо га ми и екипа, старији играчи па и Николић му дају савете како да се носи са тешким ситуацијама - навео је тренер Партизана.

(Србија данас)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести