Лазар Марковић: За дерби се живи

БЕОГРАД: Фудбалер Партизана Лазар Марковић изјавио је да за вечити дерби није потребна додатна мотивација, јер је то меч за који се живи.
l
Фото: Youtube Printscreen

Црно-бели ће у недељу од 18 сати одмерити снаге са Црвеном звездом, а 162. вечити дерби игра се на стадиону "Рајко Митић".

"За дерби никада није потребна додатна мотивација, посебно ако сте дете Партизана и за дерби живите од малих ногу. Ипак, то је једна од најнеизвеснијих утакмица сезоне када нико не може да прогнозира тачан резултат и када се дешава да фаворити не побеђују или они који нису одиграли добро уз мало среће забележе позитиван резултат"; рекао је Марковић за клупски сајт.

Везном играчу црно-белих биће ово други вечити дерби од повратка у Хумску у свом другом мандату.

"Нормално је да обе екипе желе победу, с тим што у дербију одлучују ситнице. Како сте ушли у игру, боља концентрација, а некада је потребно и мало фудбалске среће. Ми гледамо ‘своје двориште’ и спремамо се темељно", рекао је Марковић и осврнуо се на противника.

"Доласком Станковића сигурно је дошло и до промена у игри и у самој енергији екипе, идеји... Има неколико младих играча, отишао је Марин, тако да ћемо се и ми са тим новинама сусрести у недељу. Наше је да се спремамо и дамо више од максимума. За дерби се живи", закључио је Марковић.

EUR/RSD 117.1216
Најновије вести