Никчевић о Купу против Воше: Поштујем Новосађане, стил игре зависи од значаја утакмице

Фудбалер Чукаричког Бојица Никчевић пред четвртфинале Купа Србије у ком Београђани у среду у 17 часова дочекују Војводину истакао је да се његова екипа припрема као и за сваку другу утакмицу, иако је ово такмичење специфично.
fudbal
Фото: Филип Бакић

Биће то реприза прошлогодишњег полуфинала које је трајало два дана, првог на стадиону „Карађорђе“ Брђани су водили са 2:0, али је због обилних падавина и временских непогода судија морао да прекине утакмица.

И у поновљеном сусрету Чукарички је био бољи и голом Луке Аџића изборио је пласман у финале.

– Знали смо да ће нам Војводина бити један од највећих конкурената у борби за пласман у Европу. То је велики клуб, славне традиције, имам велико поштовање према Новосађанима. Било је прелепо играти пре недељу дана на „Карађорђу“, пред прилично попуњеним трибинама, уживали смо у таквом амбијенту. Била је и добра утакмица на крају је свако освојио по бод, а могли смо до победе и ми и они. Што се тиче стила игре, мислим да су оба тима нападачки оријентисана, али опет много зависи од значаја меча, не верујем да ће се било која од екипа превише отворити – истакао је Никчевић.

 

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести