ПАРТИЗАН ДОНЕО ОДЛУКУ О ДУЉАЈУ! Тренеру истиче уговор на лето

Позната Дуљајева судбина на клупи црно-белих.
s
Фото: Youtube printscreen/ FK Partizan Beograd

Фудбалери  Партизана све до марта били су први на табели, а победом у вечитом дербију на свом терену понели су звање јесених првака.

Црно-бели имају четири бода мање од Црвене звезде и трка за титулу је још увек отворена јер је остало једно коло регуларног дела и седам у плеј-офу.

Једина болна тачка за навијаче "парног ваљка" је брзо и поприлично убедљиво испадање из Европе ове сезоне.

У Хумској 1 верују да ће то бити много боље наредног лета и управа је припремила нови уговор Игору Дуљају, сазнаје Можарт Спорт.

Важећа сарадња истиче на лето, односно на крају сезоне, а неће бити проблема око потписивања продужетка.

Руковдство је Дуљају  зимус нудило нови уговор, али је он исистирао да се одложи за крај сезоне и молба му је услишена То би сада требало да се догоди, иако појединци унутар Партизана захтевају да се стручњак из Тополе отпусти.

Када се вратим уназад, још од Словеније (припреме, прим. аут.) постојале су индиције, да не именујем шта и како, да се већ тражио нови тренер Партизана. Генерални директор је имао притисак да ме смени, да неко други дође, ја то знам. Мене је донекле заштитило моје име, односно, то што сам оставио траг у Партизану као играч. Да није било тога, после Словеније и оних утакмица које смо имали, ја не бих седео овде. Тада бих био смењен - рекао је Дуљај недавно.

Како се може чути од људи из клуба, највећи притисак долази од челника онладинбске школе , који су одавно у „рату“ са шефом струке првог тима.

Ипак код руководства није било проблема јер је Игор неко ко води утакмице, тренинге, преговара са играчима када жели да их доведе.

Дочекује их на аеродрому, вози по граду да упознају Београд. Све је преузео на себе, а у неком другој екипи то ради троје-четворо људи.

Отпочетка првенства је говорио да је "циљ да обезбеди Партизану европску карту за дугу јесен  " и врло близу је испуњена тога.

(Еспресо Можарт Спорт/А.Ј/Пренео:В.П)

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести