ПРЕМИЈЕР ЛИГА: Фудбалерима Манчестер Ситија само бод, Челси славио са Петровићем на голу

Фудбалери Манчестер Ситија одиграли су 2:2 код куће против Кристал Паласа у 17. колу Премијер лиге, док је Челси са Ђорђем Петровићем на голу победио као домаћин Шефилд Јунајтед резултатом 2:0.
s
Фото: Tanjug/AP/Dave Thompson

Популарни "грађани" су против гостију из Лондона прокоцкали два гола предности. Домаће је у вођство довео Грилиш у 24. минуту, а Луис повећао на 2:0 у 54. Матета је смањио на 1:2 у 76. минуту, а потом је Олис у 90+4. минуту голом из пенала шокирао Манчестер Сити који ће већ у уторак играти против Ураве полуфинале Светског клупског првенства.

Челси је против "оштрица" повео у 54. минуту, после сјајне акције и додавања Стерлинга стрелац је био Палмер. Седам минута касније Челси је дуплирао предност, Палмер је био у улози асистента, а гол је постигао Џексон. На голу Челсија био је Петровић који је успешно сачувао мрежу.

Њукасл је прекинуо серију лоших победом против Фулама – 3:0. У 22. минуту гости су остали са десеторицом пошто је Хименез добио црвени картон. Домаћин је бројчану предност искористио да поведе преко 17-годишњег Мајлија у 57, а Алмирон је седам минута касније повећао на 2:0. Тачку на меч ставио је Бурн у 82. минуту, после додавања Гимараеша. Саша Лукић је играо за Фулам од 76. минута.

Резултати

Челси - Шефилд 2:0

Манчестер сити - Кристал палас 2:2

Њукасл - Фулам 3:0

Барнли - Евертон 0:2

Бормут - Лутон прекинуто

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести