Тончев: Митровић неће отићи из Ниша испод милион евра

НИШ: Председник Радничког из Ниша Ивица Тончев потврдио је да је Црвена звезда заинтересована за Стефана Митровића, али је додао да се поред шампиона Србије за фудбалера нишког тима распитују још четири клуба.
stefan mitrovic, twitter
Фото: Stefan Mitrović, foto: twitter

Тачно је да је Звезда заинтересована за Митровића, али поред шампиона Србије за услуге нашег играча се распитују још четири клуба. Понуде су озбиљне, Управни одбор ће их разматрати, али оно што могу да кажем је да он неће отићи из Ниша испод цене од миллион евра. Такође желим да нагласим да ће Митровић бити у Радничком све док се екипа такмичи у Европи. Тек након тога хемо размотрити све понуде које за њега пристижу свакодневно, рекао је Тончев, а преноси званични сајт клуба.

Раднички ће у другом колу квалификација за Лигу конференција играти против Гзире са Малте.

Ми их јесмо победили 2018. године у квалификацијама за ЛЕ, али то не мора ништа да значи. У међувремену је јако пуно новца уложено у развој фудбала на Малти, тако да се тамо сада игра одличан фудбал. Уосталом, то су фудбалери Гзире и показали када су пре три године године елиминисали Хајдук из Сплита. И зато морамо да будемо јако опрезни. У квалификацијама нема лаких противника. Оно што очекујем је да Раднички пружи свој максимум без обзира на противника. Наш циљ је трећа рунда и да се тамо одмеримо са неким реномираним ривалом, навео је Тончев.

Раднички гостује на Малти у четвртак 21. јула од 19 часова, а реванш у Нишу ће се играти 28. јула, такође од 19 сати.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести