Видић представио свој тим ако победи на изборима за председника ФСС

БЕОГРАД: Кандидат за председника Фудбалског савеза Србије (ФСС) Немања Видић предао је данас списак људи које планира да постави на руководећа места у Савезу ако победи на изборима заказаним за 14. март, преносе београдски медији.
nemanja vidic, YT printscreen
Фото: Youtube Printscreen

Видић је у петак званично предао кандидатуру за председника ФСС.

"Видић је предложио четири потпредседника ФСС, а то су: оснивач и први човек компаније Нордеус Бранко Милановић, бивши српски фудбалски судија Милорад Мажић, председник Извршног одбора Рајфајзен банке Петар Јовановић и некадашњи селектор Србије Славољуб Муслин", преноси "Моцартспорт".

Видић планира да, ако победи на изборима за председника ФСС, у Извршни одбор кооптира бивше репрезентативце Милана Јовановића и Данка Лазовића, тренера Бранка Бабића, професора Економског факултета у Крагујевцу Верољуба Дугалића.

У Извршни одбор ФСС би ушли и први човек Металца из Горњег Милановца Драгољуб Вукадиновић, репрезентативка Србије и чланица Бајерна Јована Дамњановић, као и доктор Владимир Дугалић, који је начелник Клинике за дигестивну хирургију КБЦ Србија.

"Представник судија у ИО ФСС био би некадашњи арбитар са ФИФА значком Драгомир Станковић, аматерски фудбал представљао би Раде Тодоровић, који је председник клуба Кикер из Краљева, а регион Западне Србије Иван Карапетровић из Ужица", додаје "Моцартспорт".

Кандидатуру за председника ФСС предао је раније и почасни председник Црвене звезде Драган Џајић.

Изборна Скупштина ФСС заказана је за 14. март у Старој Пазови.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести