ПОРУКА ПРЕДСЕДНИКА КК ЦРВЕНА ЗВЕЗДА НЕБОЈШЕ ЧОВИЋА УОЧИ ФИНАЛА С ПАРТИЗАНОМ: Пионир је наша кућа, навијачи, не наседајте на провокације (ВИДЕО)

Читава сезона у АБА лиги стаје у финалну серију, где ће снаге одмерити Црвена звезда и Партизан. Поводом старта финалне серије, председник црвено-белих Небојша Човић обратио се свим присталицама свог клуба, истакавши да се навијачи понашају у складу са фер-плејом и најавио да ће бити ригорозне контроле, те да ће на трибине моћи да се уђе само са сезонским картама.
1
Фото: Screenshot / Youtube / KK Crvena zvezda Meridianbet

- Целу сезону смо се борили да изборимо пол позицију у АБА лиги и мислим да је јако важно да се навијачи понашају у духу потпуног спортског фер плеја, биће ригорозне мере контроле, моћи ће да се уђе са сезонским картама Звезде. Очекујем да сви заједно дођемо до циља који је постављен, а то је освајање АБА лиге.

- Како кажу спортски пријатељи, све је виђено и све је јасно, тако да, све је виђено и све је јасно и све се догађало. Молим да не наседамо на било какве провокације, чак и кад крене загревање са сексистичким порукама. Да будемо мирни и заједнички бодримо нашу екипу и наравно кроз то бодрење обезбедимо регуларне услове, учешће свих субјеката од судија па на даље.

Фото: Screenshot/Youtube/KK Crvena zvezda medianbet

- После дуго размишљања одлука је Пионир из простог разлога је што је Пионир наша кућа, где смо и сви смештени и концентрисани. Нисмо успели са Ареном да направимо договор да уђемо и у малу салу, у њему ћемо играти финале плеј-офа. Наглашавам и молим медије да не праве сензационалистичке изјаве, зато што ће они сносити највећу одговорност за све оно што може да се догађа.

- Господо у медијима, памет у главу. Ми ћемо наш део посла урадити максимално како треба. Још једном апел навијачима, немојте убацивати на терен, без обзира на емоције, правде и неправде, фрустрације, то ће једва дочекати да пробају да примене већ виђене сценарије из протеклих сезона - поручио је Човић у видеу на Јутјуб каналу клуба.

EUR/RSD 117.0802
Најновије вести